Новини / Світ моди

Комфортне дитинство і щасливе батьківство: дизайнер The North Face розробив дитячий візочок Anex

Лагідні обійми мами, у яких завжди тепло, приємна шорсткуватість татових долонь, перший смаколик, потайки принесений бабусею, особлива колискова, вигадана за хвилину старшим братом… Якщо зібрати докупи усе, з чого зіткане дитинство, можна скласти окремий невеликий світ. І візочок — його невіддільна частина — необхідний аксесуар для батьків і водночас комфортний простір для малюка, де він може безпечно досліджувати навколишній світ. Адже дитинство — це подорож, яка має відкривати нове з усією його чарівністю і незвичайністю. 

«Один з моїх найперших спогадів — мені 2, ми з дідусем гуляємо на пляжі на Ямайці. Я пам`ятаю білий пісок і блакитну воду, такого ж відтінку, як небо, різнокольорові вітрильники та смачний запах картоплі фрі. Я був надто сором`язливий, щоб попросити смаколик у дідуся, але він все зрозумів без слів. Повів мене просто до хатини, і кухар приготував для мене гарячу картоплю», — ділиться Віктор Вілсон. 

Сьогодні Віктор — тато, чоловік та засновник WILSON INNOVATION. Він був дизайнером для The North Face і продовжує співпрацювати зі всесвітньо відомими брендами кросівок.

«Я пам`ятаю, що кухар був дуже добрим, дуже привітним. Він мене зовсім не знав, але побажав мені добра. Сказав, що чекає від мене великих звершень. Ці слова сформували мене, і я згадав цей момент під час брейншторму для проєкту з Anex. Коли я прокинувся вранці, африканська приказка it takes a village to raise a child («щоб виростити дитину необхідне ціле село» — ред.) вже була на думці — і це стало основним посилом колаборації». 

Візочок e/type x Victor Wilson — це перша поява e/type у тканині! В оновленій моделі творці вперше замінили традиційну екошкіру на фактурний м’який текстиль з бавовною у складі, що захистить малюка від дощу та сонця. А лагідне поєднання відтінків, натхненних природою, заміняє звичний монохром. 

«Ткана бирка — це також те, що надає колясці характер, те, що робить її особливою. На ній зображено старовинне село, а також деякі важливі моменти з мого життя, роблячи продукт більш особистим», — розповідає дизайнер.

Для Віктора Вілсона дизайн дитячого візочка — це не один конкретний матеріал, а багато елементів, які разом створюють найкращий досвід для дитини та батьків.

«На дітей дуже впливає оточення, в якому вони зростають, тому ми намагалися зробити дизайн більш дружнім до навколишнього середовища, — кажуть в Anex. — Ми удосконалили матрац, наповнивши його волокном Sorona.com, яке виготовляється з кукурудзи, є антибактеріальним та дихає. До базового комплекту також входить багаторазова пляшечка для води». 

Серед основних переваг дитячого візочка Anex x Victor Wilson — система антивоблінгу, що запобігає вібраціям коліс під час руху коляски та гарантує плавність прогулянок. Це забезпечить малюку комфортне і безпечне місце, з якого він зможе розглядати нові обличчя, відкривати нові запахи та звуки, спостерігати за рухом перехожих і автомобілів. На рамі та передніх і задніх колесах синхронно працюють амортизатори, гарантуючи плавність руху та максимальну маневровість. А щоб прогулянки ставали часом, коли батьки і діти можуть насолоджуватися одне одним максимально довго, новий візочок Anex x Victor Wilson має air-free колеса — зносостійкі, еластичні та виконані з поліуретану. Вони не містять надувної камери, що виключає необхідність їхнього підкачування чи ризик випадкового пробивання. Важливими факторами для батьків також стануть система кнопок пам`яті, що дозволяє підіймати й опускати капюшон люльки однією рукою, та мультиручка — її 9 положень зроблять час із дитиною максимально зручним для мам і татусів будь-якого зросту. 

Оскільки коляска є невіддільною частиною дитинства і другом, який також впливає на дорослішання, Anex і Victor Wilson сподіваються, що продукт колаборації стане компаньйоном для багатьох малюків. Адже це те, що зробить і батьківство, і дитинство справді крутим.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *