Новини / Світ моди

7 найкращих серіалів Apple TV+, які затягнуть вас не на жарт

Думаєте, у Netflix немає конкурентів? А ось і ні! Стримінговий сервіс Apple TV+ також створює чимало захопливих шоу, які затягують із першої серії та не відпускають до останньої. Мабуть, найбільш обговорюваним серіалом платформи стало «Ранкове шоу» з Різ Візерспун і Дженніфер Еністон у головних ролях. Однак, крім нього, Apple TV+ має ще безліч цікавих варіантів, які вас точно вразять.

«Дім з прислугою»

Головна героїня Дороті, яка втратила дитину, не може змиритися зі втратою. Щоб полегшити біль жінки, яка пережила нервовий зрив, їй призначають своєрідне психотерапевтичне лікування — померлого малюка підміняють лялькою. Доглядати за нею наймають юну дівчину Ліанну, яка щиро вірить, що насправді лялька жива. Драматичний трилер з елементами горору, від якого мурахи по шкірі.

«Дікінсон»

Історичний серіал, який розповідає нам про життя поетеси Емілі Дікінсон. Тільки не налаштовуйтесь на хвилю нудних біографічних історій — у цьому серіалі головна героїня, яка жила в 19-му столітті, поводиться як цілком сучасна дівчина. Вона бореться проти стереотипів, часом лається та відчайдушно бореться за свою мрію.

«Сліпота»

Науково-фантастичний серіал із Джейсоном Момоа у головній ролі. Людство пережило катастрофу, внаслідок якої втратило здатність бачити — тепер йому треба вчитися знаходити нові способи взаємодії. Якось дружина вождя племені Баби Восса народжує зрячих близнюків. За незвичайними дітьми, які, на думку решти, можуть призвести до чергової катастрофи, починається справжнє полювання.

«Захищаючи Джейкоба»

14-річного Джейкоба, сина окружного прокурора, звинувачують у вбивстві однокласника. Батько всіма силами намагається довести невинність сина, але в процесі розслідування наштовхується на докази, які переконують у протилежному навіть його.

«Маленька Америка»

Серіал-антологія розповідає про непросте життя мігрантів із різних країн світу у сучасній Америці. Цікаво, що основою для створення шоу стали реальні історії, описані в однойменній колонці журналу Epic Magazine.

«Додому до темряви»

Детективний серіал, заснований на книзі 13-річної журналістки та письменниці Хільди Лішак. Головна героїня разом із батьком-журналістом приїжджає до маленького містечка, яке він залишив багато років тому. Тут дівчинка стикається з нерозкритими таємницями минулого, пов`язаними, зокрема, з її батьком. Щоб докопатись до істини, вона береться за власне розслідування.

«По правді кажучи»

Автор детективних подкастів Поппі Парнелл, яка колись розкрила гучне вбивство, отримує нові докази у заплутаній справі. Вони змушують її засумніватися в тому, що вона відправила за ґрати ту людину.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *