Новини / Світ моди

7 beauty-трендів сезону осінь-зима 2023 року

Це завжди звучить сумно, але літо плавно рухається до завершення. Однак, є і хороша новина: тепер у нас є можливість помилуватися косметичними тенденціями осінньо-зимового сезону 2023 року. Від металевого макіяжу очей від Chanel до знебарвлених брів від Gucci — всі ці бренди вже запропонували кілька варіантів makeup-образів, які ми з нетерпінням чекаємо на можливість випробувати.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька розповідає про 7 трендів осінньо-зимового сезону 2023 року, на які варто звернути увагу.

Вибілені брови

Цей тренд із 90-х можна поєднувати з будь-яким образом та носити з різними вбраннями, як показали моделі на показах Balmain та Gucci.

Гарне сяйво

Рідкі хайлайтери — один із ключових трендів майбутнього холодного сезону. Осяйні продукти ми наноситимемо не на щоки, а на віскі та орбітальну кістку. Для створення рельєфного та точеного образу зробіть контур та кут у напрямку до скроні. Для більш м`якої та мрійливої форми створіть С-подібний контур від скронь до верхньої точки вилиці.

Сміливий червоний колір губ

Факт: червона помада здатна повністю змінити ваш образ лише за кілька секунд. Цього сезону дизайнери звернулися до сили сміливого червоного кольору губ, віддаючи данину класичному гламуру Одрі Хепберн.

  • Dolce&Gabbana

    Dolce&Gabbana

  • Dolce&Gabbana

    Dolce&Gabbana

  • Dolce&Gabbana

    Dolce&Gabbana

  • Dolce&Gabbana

    Dolce&Gabbana

Мінімалістичний макіяж

Іноді найкращий макіяж — це макіяж без макіяжу. Багато модних брендів сьогодні дотримуються принципу «менше — значить більше», зберігаючи простоту та природність образів.

Погляд сирени

На відміну від інших beauty-трендів, які набули широкого поширення на TikTok і швидко зійшли нанівець, Siren Eye підкорювати індустрію. Багато брендів на показах зробили цей тренд ще ефектнішим, а погляд дуже виразним.

  • Giambattista Valli

    Giambattista Valli

  • Giambattista Valli

    Giambattista Valli

Сміливі тіні для повік

Яскраві тіні для повік цього сезону носимо не лише на вечірки, а й на денні заходи. Виразний макіяж дає багато можливостей для того, щоби виявити фантазію.

  • Imane Ayissi

    Imane Ayissi

  • Thom Browne

    Thom Browne

  • Victoria Beckham

    Victoria Beckham

  • Viktor&Rolf

    Viktor&Rolf

Металеві акценти

Цього сезону вся увага була прикута до металевих акцентів, що цілком доречно з огляду на зростання популярності сріблястих штанів та інших аксесуарів. Варіативність застосування цієї тенденції робить її досить універсальною, щоб доповнити більшість ваших модних образів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *