Новини / Світ моди

5 серіалів-трилерів, які затягнуть вас не на жарт

Ми знаємо, як ви любите не тільки мелодрами та комедії, але й якісні трилери, що лоскочуть нерви й не відпускають до останньої серії. Саме тому підготували для вас добірку захопливих серіалів-трилерів, які однозначно варті вашої уваги. Вмикайте будь-який — і насолоджуйтесь загадковою атмосферою, несподіваними поворотами сюжету та небанальним фіналом!

«Розкажи мені свої секрети»

У центрі сюжету — три зовсім не схожі одна на одну людини, минуле кожної з яких повне страшних таємниць. Молода жінка, що пережила жах, коли зіткнулася з небезпечним вбивцею. Чоловік, котрий скоїв безліч тяжких злочинів і вже втратив надію на те, що колись зможе спокутувати свої гріхи. Мати, що одержима пошуками своєї зниклої доньки. Що пов’язує їх між собою?

«Привиди минулого»

На дні моря було виявлено автомобіль, що перебуває в розшуку. Ветеран поліції Том Бреннік раптово виявляє зв’язок між цією подією і старою нерозкритою справою, яку він досі не може забути.

«Клариса»

Дія серіалу відбувається через рік після подій, за якими ми спостерігали у фільмі «Мовчання ягнят». Клариса Старлінг продовжує полювати на маніяків та серійних убивць, а також боротися зі своїми власними демонами.

«В її очах»

Самотня мати Луїза заводить роман зі своїм босом Девідом, а невдовзі… починає дружити з його дружиною Адель. До чого призведе ця дружба і на які жахливі таємниці подружжя проллє світло?

«Месія»

Загадковий виходець із Близького Сходу оголошує себе Месією. Як це позначиться на порядку в сучасному світі? Про це розкажуть головні герої серіалу, серед яких молодий агент ЦРУ, латиноамериканський проповідник, біженець із Палестини та інші.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *