Новини / Світ моди

Капсульний гардероб на осінь у стилі сучасних француженок: 7 речей, без яких не обійтися

Якими б спокусливими не були подіумні фантазії дизайнерів, француженки залишаються вірними класиці. Їхній осінній капсульний гардероб — елегантний, позачасовий, функціональний і по-дівочому жіночний. У нашому матеріалі — список мастхевів осені у стилі filles françaises.

Вінтажний джемпер або кардиган

@sabinasocol

«Французький стиль — це спонтанність та природність, але завжди з ноткою шарму». Ніщо краще за ці слова, сказані колись Бріжіт Бардо, не пояснює краще улюблений елемент осіннього гардероба парижанок. Щороку вони святкують прихід осені, дістаючи зі своїх шаф улюблені джемпери та кардигани. Вони повинні бути оригінальними та дівочими. Прикрашені тонкими принтами або тривимірними аплікаціями, як на фото Сабіни Сокол, вони повинні відповідати ще одній умові: ніяких штучних матеріалів! Незалежно від того, чи купують вони в магазинах, чи шукають модні скарби в секонд-хендах, вони вважають обов`язковим вивчення складу, написаного на етикетці. Вони шукають натуральну овечу вовну, мериносову вовну або тонкий кашемір.

Тренч або дублянка

@leasy_inparis

Оверсайз тренч кольору кави з молоком і багет з найближчої пекарні під пахвою — ідеальний французький дует. Це стилістичне кліше, яке живе не лише в теорії. Парижанки справді обожнюють об`ємні пальта теплих бежевих відтінків. Щобільше, вони залюбки поєднують їх з не менш «клішованими» джемперами та блузами в бретонську смужку. Однак, коли осіння погода вимагає тепліших рішень, вони з жалем вішають їх на гачок, але не без плану «Б». У ці моменти вони одностайно тягнуться до не менш стильних шоколадних або карамельних дублянок.

Жилет

@melodiebance

Жилети досить несподівано з`явилися в трендах близько двох років тому. У модному ландшафті останніх місяців домінують елегантні моделі в костюмному стилі, стьобані та прикрашені вигадливими принтами. Також француженки давно дружать з в`язаними жилетами — їх використовують, щоб урізноманітнити повсякденний гардероб або як додатковий шар для теплих образів. Де купити найкрасивіший жилет? Почніть пошуки з … бабусиного гардероба чи місцевого секонд-хенду. Звичайно, як завжди, альтернативою є мережеві магазини.

Сині джинси

@melodiebance

Всесезонний капсульний гардероб сучасних француженок неможливо уявити без добре скроєних синіх джинсів. На пошуки ідеальної пари можуть піти роки, але коли француженки знаходять їх, то вже майже ніколи не розлучаються з ними. Вони носять їх з усім, в кожну пору року і на всі випадки життя.

Туфлі Мері Джейн

@mariellehaon

Балетки та човники, що застібаються на характерний ремінець з пряжкою — ще один приклад актуального тренду, який вже не перший рік присутній у гардеробах француженок. Такі туфлі додають чарівності всьому образу і чудово поєднуються як зі штанами, так і зі спідницями чи сукнями. Занадто холодно для Мері Джейн? Практичною альтернативою у французькому стилі стануть класичні черевики на стійкому геометричному каблуці. Хоча в сезоні AW23 в моді подовжені загострені носки, француженки віддають перевагу більш м`яким, округлим формам.

Мініспідниця

@jeanne_andreaa

Парижанки надзвичайно постійні у своїх почуттях — принаймні, в тому, що стосується їхнього гардероба. Незалежно від пори року, вони мають особливі стосунки з короткими спідницями, тренд на які цієї осені тільки набиратиме обертів — все тому, що знову модно носити колготки.

Стильні головні убори

@maralafontan

Диявол ховається в деталях, або, як кажуть французи, le diable est dans les détails. Француженки люблять урізноманітнювати свої осінні образи яскравими аксесуарами, провідне місце серед яких займають головні убори. Найбільш типовими для французького стилю є берети, тож, створюючи образ, як у парижанок, обов`язково завершіть його саме ним.

За матеріалами elle.pl


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *