Новини / Світ моди

5 фільмів та серіалів на Netflix про британську королівську родину

Історія скандального інтерв’ю з принцом Ендрю, біографічна драма про життя Єлизавети II та документальна розповідь про Гаррі та Меган Маркл — такі фільми та серіали про британську королівську родину можна знайти на Netflix.

Що варто подивитися на стримінговій платформі? Ми зібрали 5 фільмів та серіалів про одну з найвідоміших сімей у Великій Британії.

«Корона»

Біографічна історична драма «Корона» на Netflix розповідає про життя королеви Єлизавети II від її весілля з принцом Філіпом в 1947 році до початку XXI століття. Історія охоплює діяльність Вінстона Черчилля та Маргарет Тетчер, стосунки Діани та Чарльза, знайомство Вільяма та Кейт Міддлтон. Серіал здобув безліч нагород — зокрема, «Золотий глобус» та «Еммі».

«Гаррі і Меган»

У документальному серіалі принц Гаррі та Меган Маркл розповідають про свій шлях від початку стосунків до виходу з королівської родини. Вони обговорюють заручини, весілля, надмірну увагу від ЗМІ та оприлюднені приватні листування з рідними. Гаррі згадує дитинство, що минуло під пильним оком громадськості, а Меган — сім’ю, акторську кар’єру та активізм до зустрічі з майбутнім чоловіком. 

«Королівський ексклюзив»

Принц Ендрю — представник британської королівської сім’ї, який дружив з Джеффрі Епштайном та у 2019 році був звинувачений у зґвалтуванні. Як дізнатися, чи справді він причетний до скоєного? Художній фільм на основі реальних подій розповідає, як журналісткам з програми Newsnight вдалося влаштувати телеінтерв’ю з принцом Ендрю.  

«Королева Шарлотта»

Спіноф «Бріджертонів» розповідає про альтернативну Велику Британію XVIII століття, де починає встановлюватись расова рівноправність. У центрі сюжету — стосунки майбутньої королеви Великої Британії Шарлотти та її чоловіка, короля Георга. Головна героїня розчарована шлюбом з монархом, проте потім дізнається, що насправді від неї приховує обранець. Серіал на Netflix — це вигадана романтична історія на основі справжніх історичних постатей: Софії Шарлотти Мекленбург-Стреліцької та короля Георга III.

 

The Windsors

Протилежність серіалу «Корона» — сатиричний ситком про британську королівську сім’ю The Windsors. Він розповідає про Чарльза III, його синів та Каміллу в стилі мильної опери. Усе, що стається з головними героями ситкому, — вигадане, проте й натхненне справжніми подіями із життя родини.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *