Новини / Світ моди

Найзручніші сонцезахисні засоби, які помістяться в сумочку

Експерти бренду Image Skincare стверджують, що старіння шкіри на 90% спровоковане сонячним впливом і тільки 11% людей використовують сонцезахисні засоби щодня.

Перед стартом літнього сезону beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала продукти, які дійсно ефективно працюють у справі захисту шкіри від агресії UV-випромінювання. Ці засоби об’єднує суперзручний формат і компактні флакони, які дозволять носити їх у сумочці та оновлювати у будь-якій локації. 

6 найзручніших сонцезахисних засобів, які помістяться в сумочку

Сонцезахисний бальзам для губ

Для догляду за губами влітку не обійтися без бальзаму у формі стіка Tizo Tinted Lip Protection Spf 45. Він забезпечує чудовий захист губ від сонця без використання хімічних фільтрів. Використовуючи запатентоване поєднання діоксиду титану та оксиду цинку, Lip Protection відбиває сонячні промені, не вибілюючи губи, легко наноситься і розподіляється, може використовуватися як під помаду, так і самостійно.

Продукт приємно пахне ківі, лаймом та імбиром і створює гарне покриття карамельного відтінку з легким шимером, завдяки чому може замінити помаду.

Для догляду за делікатною шкірою в складі бальзаму використовуються антиоксиданти С і Е, а ось барвники, ароматизатори, олії та консерванти відсутні.

Захисний освіжувальний спрей 

Захисний освіжувальний спрей protect and refresh mist SPF 30 з колекції Daily Prevention допоможе оновлювати сонцезахисний щит на поверхні шкіри. Цей дивовижний зволожувальний міст створений на основі сухої олії, тому він прозорий, ідеально освіжає, швидко абсорбується, надає гарного  блиску та майже не відчувається на шкірі  

Цей засіб максимально зручний для повторного нанесення протягом дня,  навіть на макіяж. У формулі працюють олія насіння лімнантесу білого, яка допомагає  утримувати вологу, лишаючи шкіру м’якою та  еластичною, фруктова олія буріті, антиоксидантна суміш вітамінів A, C і E, яка зволожує та надає шкірі здорового сяйва. Бінго!

Сонцезахисний мус

Водостійкий сонцезахисний мус EVY Technology Sunscreen mousse широкого спектра дії для тіла та обличчя з фактором захисту SPF 30 у компактному флаконі об’ємом 100 мл — must для кожної на теплий сезон.

Унікальність засобу полягає в запатентованій технології проникнення та дії активних компонентів, суть якої полягає в створенні невидимої мембрани, яка імітує природні функції шкіри та зміцнює захисний бар’єр. Активні компоненти та фільтри проникають крізь роговий шар шкіри та працюють на рівні епідермісу, саме тому засіб не потребує постійного оновлення після перебування у воді/витирання/спітніння, тривалість дії без повторного нанесення 6-8 годин. Разом із мусом обов’язково замовляйте купальник від українського бренду купальників та пляжного одягу Luckyreef, однією з головних концепцій якого є кастомізація купальників. Щоб ви були готові до спекотного літа, бренди підготували такі пропозиції:

  1. При купівлі Evy Technology дарують знижку -15% на купальники Luckyreef;
  2. При купівлі купальника Luckyreef дарують знижку -20% на сонцезахисні засоби Evy Technology.

Мінеральний сонцезахисний стік з відтінком 

Без якісного захисту від сонця в теплий сезон не обійтися, якщо ваша ціль — зберегти здоров’я та молодість шкіри. Всі ми вже знаємо, що надмірне перебування на сонці підвищує ризик виникнення раку шкіри та викликає її передчасне старіння.

Для надійного захисту шкіри в умовах міста або на відпочинку регулярно використовуйте Мінеральний сонцезахисний стік з відтінком Tizo Mineral Stick Tinted Spf 45. Він дуже комфортний, легко наноситься та практично непомітний на шкірі, а також містить антиоксиданти — вітаміни C та E — для додаткового захисту.

У цього засобу ефективний склад із мінеральними компонентами, без хімічних фільтрів, барвників, ароматизаторів та консервантів. Стік обіцяє водостійкість до 80 хвилин, ідеальний тон шкіри та легкий відтінок засмаги завдяки тонувальним компонентам.

Антивіковий сонцезахисний крем для обличчя 

Експерти бренду Q + A запевняють, що кращий спосіб досягти професійного щоденного захисту від UVA та UVB-променів — це поєднати унікальні формули сонцезахисного крему з пептидами, що кидають виклик старінню. Саме тому у складі Антивікового сонцезахисного крему для обличчя Peptide опинилися бетаїн, екстракти зеленого чаю та кунжуту. Сонцезахисний крем розроблений, щоб допомогти розгладити тонкі зморшки та водночас захистити шкіру від негативного впливу сонячних променів.

Незмивний кондиціонер-догляд для волосся

Незмивний кондиціонер-догляд для захисту кольору та відновлення волосся Everlasting.Colour Leave-In від Kevin.Murphy — абсолютний must have для сезону інсоляції. Він забезпечує надійний захист волосся від агресії UVA/UVB-випромінювання, відновлює кератинові зв`язки, робить волосся блискучим та розплутує його. Це незамінний засіб для дівчат, які фарбують локони та бажають «зафіксувати» колір у стані а-ля після салонного фарбування.


 


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *