Новини / Світ моди

Domio Home Interiors відкриває шоурум, який представить Loro Piana Interiors у Варшаві

Domio Home Interiors виходить на польський ринок із відкриттям шоуруму, де будуть представлені колекції вишуканих тканин та аксесуарів Loro Piana Interiors. Приміщення було задумано як приватна квартира, де Domio прийматиме своїх клієнтів для обговорення проєктів і втілення рішень інтер’єрного дизайну з використанням продуктів Loro Piana Interiors.

Відкриття шоуруму відбудеться у четвер, 25 травня 2023 року, у Варшаві. Шоурум, розташований на вулиці Мокотовська, 57, розкриває частину величного історичного архітектурного ансамблю, відомого як Kamienica Rodryga Mroczkowskiego. Багатоквартирний будинок, прикрашений еклектичним оздобленням, було спроєктовано Зигмунтом Біндуховським та завершено на початку 1900-х років. Будівля пережила часи Другої світової війни, залишаючись справжньою прикрасою в ландшафті міста.

Зважаючи на історичні деталі, Domio Home Interiors побудувала красивий простір, декорований Loro Piana Interiors. У шоурумі представлені новинки бренду та культовий вибір найкращих тканин із найрідкісніших та найблагородніших у світі волокон, а також штори, шпалери, килими та зразки м’яких меблів — усе, щоб наповнити ваш дім ніжним відчуттям елегантності.

Відкриття салону Loro Piana Interiors у Варшаві починає новий етап як для Domio Home Interiors, так і для місцевого ринку. Транслюючи свої ключові цінності — надавати клієнтам позачасові та вишукані предмети інтер’єру, що містять традиційні стилістичні риси та відображають унікальну індивідуальність їхніх власників, — Domio Home Interiors також виводить на ринок важливий аспект: індивідуальний підхід для дизайнерів, беручи до уваги потреби різних типів проєктів.

Шоурум Domio Home Interiors відчинить свої двері для широкого кола клієнтів наступного дня після відкриття, готовий продемонструвати свій унікальний підхід до простору та враження, які він пропонує відвідувачам.

Підписатися на Instagram-акаунт шоуруму можна за посиланням.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *