Новини / Світ моди

7 небанальних сумок від українських брендів

Гігантські шопери з деніму, рожеві шкіряні багети, сатинові хобо, всипані кристалами, плетені тоути з соломи та моделі, що формою нагадують місяць, — ELLE.UA зібрав небанальні сумки з нових колекцій українських брендів, які точно не втратять актуальності в найближчі сезони. 

Marsego x Vikele Studio

Український бренд елегантного одягу Marsego разом із брендом аксесуарів Vikele Studio об‘єдналися, аби створити ідеальну сумку на літо. У результаті колаборації вийшло чотири моделі, що формою нагадують місяць. Колекція отримала назву Moon Bag, а кольори сумок так чи інакше пов‘язані з природними явищами. Золотиста модель — це справжнє сонячне сяйво, яке привертає увагу, срібна — місячне мерехтіння, елегантна розкіш, що заспокоює та дарує душевну рівновагу. Молочно-білий відтінок — втілення гармонії, а чорний — вічна класика, що довершить кожен образ. Попри форму півмісяця сумки практичні, адже можуть вмістити телефон, помаду та інші необхідні дрібниці.

UYAVA

Влітку 2023 року функціональні класичні сумки-тоути набули нових прочитань. Так, на зміну габаритним моделям, в які можна помістити ноутбук, папери і косметику, прийшли їхні мініатюрні версії (звісно, для найнеобхіднішого). Шкіряну Mini Tote представив у своїй новій колекції бренд UYAVA. Для прихильників класичної палітри доступні чорна та білосніжна моделі, а любителям яскравих барв — насичено зелена, помаранчева та небесно-синя.

Bagllet

Якщо ви теж піддалися барбіманії, прогнозуємо, що свою колекцію сумок вам захочеться поповнити яскравою рожевою моделлю. Зробити вибір радимо на користь одного з двох варіантів від Bagglet — BG117mini чи її послідовниці BG129mini. Завдяки зручній трикутній формі, скругленим кутам і оптимальному розміру ці сумки з легкістю впишуться у ваші повсякденні образи, а життєствердний рожевий розбавить навіть найсіріші офісні будні. 

Kachorovska

Сяйво та блискітки створені не тільки для особливих подій. Саме так звучить головний меседж нової колекції Kachorovska під назвою Crystallization, до якої, крім делікатних босоніжок, увійшла сумка Selma, виконана з чорного сатину і прикрашена кристалами Swarovski. Цей аксесуар стане чудовим доповненням до будь-якого образу незалежно від нагоди, частини дня чи дрес-коду. Мастхев для всіх, хто усвідомлює свою сексуальність, але не бажає підлаштовуватися до очікувань і стандартів соціуму, а отже, живе за власними модними правилами.

Lovandbag

Білий — новий чорний. Принаймні про це свідчать кілька останніх модних сезонів. Якщо для образів total white ви ще не готові, радимо розпочати свій перехід «на світлий бік» зі взуття та аксесуарів. Білосніжні сумки в трендовому плетінні, в кількох моделях та розмірах представлені в українського бренду Lovandbag. Наш фаворит цього літа — кросбоді Diana, майже невагома, але дивовивжно містка. Ідеально пасуватиме як до розслаблених образів з джинсами, так і до лляних повітряних суконь і підборів.

Kate Kore

З легкої подачі Джейн Біркін плетена сумка, з якою французька актриса не розлучалася роками, стала синонімом стильного літнього гардеробу на всі часи. Майже кожен бренд аксесуарів намагався запропонувати свою версію цієї культової моделі, змінюючи її розміри, форми та експериментуючи з декоративними елементами. Ідеальний варіант на літо 2023 ми знайшли в українського бренду Kate Kore. Cумка Raffia Tote виготовлена вручну з натуральної соломи та елементів італійської шкіри. Tote має одне основне відділення, в яке з легкістю помістяться купальник, крем для засмаги, книжка і навіть провізія для спонтанного бранчу на пляжі.

ELLE x Aisenberg Denim 

Total denim look залишається одним із ключових трендів літнього сезону. Якщо якісні джинси та сорочку ви вже маєте, радимо доповнити образ стильними аксесуарами: мюлі з деніму ви знайдете у бренду Melly, а ідеальний шопер, в який поміститься все і навіть більше, шукайте у спільній колекції ELLE x Aisenberg Denim. Крім сумки-мішка, до дропу увійшли також мініатюрна сумочка пауч, козирок і джинсова куртка. Ці елементи витримані в класичному синьому джинсовому кольорі, на якому вишито нитками лого глянцю. Колекцію можна придбати онлайн на офіційному сайті бренду


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *