Новини / Світ моди

Найкращі знахідки в осінніх колекціях Zara, Massimo Dutti, COS, &Other Stories

Перші осінні колекції побачили світ на початку серпня, і з кожним днем з`являється все більше новинок, які ми додаємо до своїх шопінг-листів. Стилістка та fashion-експертка Тетяна Дуду зібрала найкращі рекомендації серед європейських брендів — must-haves сезону осінь-зима 2024-2025.

Я помітила, що у 2024 році змінився вектор, і на fashion-арену виходять нові довготривалі тренди, які залишаться з нами не на один сезон. 

COS

COS

Почати хочу з верхнього одягу та всіма улюблених тренчів. Чомусь при згадці цього елементу гардероба більшість уявляють базовий світлий плащ, але те розмаїття кольорів, моделей та фактур, що представлені у нових колекціях, вас точно здивує. Лідер моєї трійки фаворитів — це тренч у кольорі хакі від Bimba y Lola (до речі, саме верхній одяг цього бренду я щиро рекомендую, оскільки ціна відповідає якості).

Bimba y Lola

Наступний мій фаворит — плащ прямого та вільного крою зі шкіряним коміром від Arket, який можна носити як із брючним костюмом, так і з сукнею чи джинсами.

Arket

Завершує мій топ тренч бренду COS, в якому поєдналися два пастельні кольори — погодьтесь, виглядає зовсім не банально.

COS

Тим, хто надає перевагу базовим моделям, я б рекомендувала звернути увагу на укорочені варіанти у брендів The Frankie Shop, Arket, Massimo Dutti, Mango

The Frankie Shop

Arket


Massimo Dutti

Mango

Якщо ви слідкуєте за трендами, але також цінуєте оригінальність, зверніть увагу на шкіряний комбінезон від Stand Studio, сорочку від &Other Stories та головний убір від бренду COS

Stand Studio

COS

&Other Stories

Замша — найбільш трендова фактура цього сезону. Якщо вам не імпонує популярний замшевий жакет, який є у гардеробі практично кожного інфлюєнсера, обирайте бомбер від Massimo Dutti. 

Massimo Dutti

Колекція Prada Spring 2024 Ready-to-wear спричинила справжній бум на робочі жакети. У бюджетному ціновому діапазоні популярна модель представлена у брендів Arket та COS у топових кольорах сезону. 

Arket

COS

It-bag, яка стане справжнім бестселером нового сезону, — замшева сумка від Magda Butrym, а також Manu Atelier у більш доступному ціновому сегменті. 

Magda Butrym

Instagram: @darjabarannik

Manu Atelier

Також раджу звернути увагу на великі сумки в актуальних кольорах та фактурах, плетені моделі та сумку хобо.

Yuzefi

Reserved

Zara

&Other Stories

Zara

Massimo Dutti

Брючні костюми не втрачають актуальності та вдало трансформуються під впливом нових тенденцій. У добірці нижче представлені варіанти з хорошим складом, які ви зможете носити не один рік. До речі, поєднання костюма з тренчем є однією з головних формул образів на осінній сезон. 

Arket

Bimba y Lola


COS

При огляді нових колекцій лише дві сукні привернули мою увагу завдяки унікальному силуету та формі. Хоча ці моделі не є універсальними й підійдуть далеко не на всі випадки життя, справжні поціновувачі оцінять знахідку. 


Toteme


COS

Взуттєвий гардероб цієї осені варто доповнити мокасинами, замшевими лоферами, вінтажними кросівками, туфлями з натяком на ретро, акцентним взуттям та високими чоботами. 

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Щодо високих чобіт Zara, рекомендую поспішати, вони майже всюди sold out. 


Zara

Туфлі Toteme та Arket із каблуком kitten heel стануть ідеальною базою, акцентні слінгбеки від &Other Stories чи плетені балетки від Massimo Dutti зроблять будь-який мінімалістичний образ цікавим та нетривіальним. 


Toteme


Arket

&Other Stories

Massimo Dutti

У добірці нижче зібрані всі варіанти трендових верхів осінь-зима 2024-2025: светр-поло, кардиган і кейп (все — Massimo Dutti), светр з принтом аргайл і лонгслів (COS), трикотажна футболка (The Frankie Shop). 


Massimo Dutti


Massimo Dutti


Massimo Dutti


COS


COS

The Frankie Shop

До речі, саме в осінній гардероб я рекомендую найбільше вкладати коштів, адже ми його використовуємо й в інші сезони.                                           

Обрані позиції пропонують безмежні можливості для самовираження. Залишається обрати ті, що резонують з вашим стилем, і впевнено крокувати в осінь.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *