Новини / Світ моди

Must-have: повний гід засобами, які мають бути в косметичці навесні

З приходом весни квітне не лише природа, а й ми. Нарешті холод змінюється теплом, знову з’являється настрій для довгих прогулянок, кави на відкритих терасах, легкого вбрання та свіжих beauty-образів. Та не варто забувати, що зміна сезонів — це ще й час для того, аби переглянути свій догляд та оновити косметичку. Про засоби, без яких не обійтись навесні, розповідає запрошена редакторка ELLE.UA Регіна Рижко.

Перше і головне правило з приходом тепла — знайти свій сонцезахисний крем.

Звісно, що сонячні промені не щезають взимку, і захист обличчя має бути присутнім цілий рік, але коли на вулиці теплішає, логічно, що сонце стає більш активним, а тому і SPF має бути щільнішим. Якщо взимку вистачає і 20 чи просто гарного захисного щоденного крему, то починаючи з весни, SPF 50 — це must have щоденного догляду. Раджу звернути вашу увагу на сонцезахисний крем COSMEDIX SPF 50+, адже, завдяки вмісту пептидів, окрім зволоження і захисту, він запобігає проявам ознак старіння.

Ще одна моя рекомендація  для любительок універсальних засобів — СС крем від HOLY LAND. З приходом спеки не хочеться наносити безліч засобів, щоб зайвий раз не обтяжувати шкіру, а особливо, коли мова йде про тон. Тому мені подобаються SPF, які одразу містять пігменти, що дають змогу вирівняти тон шкіри та приховати дрібні недоліки.

Проте, хотілося б дещо сказати й на захист сонця: за умови правильного догляду воно зовсім не страшне, а навпаки покращує колір шкіри, працюючи натуральними рум’янами та бронзером і додаючи їй природного сяйва. Ну а щоб підсилити цей ефект, рекомендую додати праймер від ELEMIS, що дійсно є суперфудом — він не додає надмірного блиску чи жирного ефекту, а навпаки освіжає та створює ефект зволоженої шкіри.

Ще один must-have весни — вітаміни.

Дехто вважає, що коли зима залишається позаду, то можна відмовлятися від додаткового захисту чи внутрішньої підтримки організму. Але це велика омана, адже саме у цей час ми найбільш вразливі: організм ослаблений, ми швидше хочемо перевдягнутись у легший одяг. Тому не варто поспішати прибирати вітаміни зі свого раціону. Я взагалі прихильник тієї думки, що додаткове підживлення ніколи не завадить, головне знати, коли які вітаміни найбільш потрібні. Моя рекомендація на весну — колаген. Знайоме явище весняного випадіння волосся? Впевнена, що так, це все через нестачу у тому числі й колагену. Також нестача колагену призводить до ламкості нігтів й сухості шкіри. Я от придбала собі баночку від METAGENICS, що і вам раджу зробити.

Після зими, коли шкіра відчувала постійний стрес від холоду, морозу, нестачі поживних речовин і сухості, потрібно активно займатися її відновленням.

Рекомендую сходити на косметичні процедури, зробити приємні масажі, маски, можливо, пілінги. І не забувати, що шкіра потребує щоденної уваги, а не тільки процедур в косметологічному кабінеті. Тому варто поповнити косметичку різними масками або кремами, що працюють на регенерацію та відновлення шкіри. Наприклад, зволожувальною маскою від DR.BARBARA STURM або тканинними масками COSMEDIX з пребіотиками, які чудово справляються зі своїми функціями: зволожують, позбавляють від сухості та сприяють заживленню.

Після відновлення потрібно подбати гарний захист.

Додайте до своєї beauty-рутини засоби, які будуть щодня захищати вас від нових подразнень, немов захисна плівка. Я надаю перевагу препаратам, які майже не відчуваються на шкірі, легко і непомітно вкриваючи її. Справжнім відкриттям для мене став засіб у форматі спрею від Valmont, він моментально вбирається у шкіру, не залишаючи після себе неприємного ефекту. Але в той самий час покращення моментально помітні — свіжість та тонус шкіри, здоровий та яскравий тон. Так само мені подобається сироватка від DR. BARBARA STURM з ліфтинг ефектом. Вона також невагома, але після неї шкіра більш підтягнута, зникають синці під очима і дрібні зморшки.

Ну, і не забуваємо, що навесні особливо хочеться квітнути й сяяти яскравіше.

Тому додайте блиску, яскравості, кольору у свій повсякденний образ. Наприклад, хоча б з допомогою блиску для губ. Я люблю INFRACYTE LUSCIOUS LIPS — окрім головної функції, цей блиск має anti-age ефект, а також додає об’єм та збільшує губи. У бренду є декілька відтінків, тож кожна знайде собі щось до смаку.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *