Новини / Світ моди

7 серіалів квітня, які ми чекаємо з нетерпінням

Новий місяць — нова порція захопливих серіалів. Серед новинок квітня — політичні драми, фентезі, серіали, засновані на реальних подіях, й не тільки. Розповідаємо про шоу, які обов`язково варто подивитися наступного місяця.

«Гризня»

Долі двох незнайомих і зовсім не схожих один на одного людей — амбіційної бізнесвумен Емі Лау та невдахи-підрядника Денні Чо — перетинаються через дорожню аварію. Конфлікт наростає і згодом цілком і повністю поглинає героїв.

«За океан»

Екранізація роману Джулі Оррінгер «The Flight Portfolio» про американського журналіста Варіана Фрая, який прибуває до Франції в 1940 році та створює Комітет надзвичайного порятунку. Його мета  — порятунок художників і письменників, які тікають з Європи під час Другої світової війни.

«Місіс Девіс»

Фентезі-серіал від автора «Хранителів» Деймона Лінделофа розповість про боротьбу релігії та нових технологій. Головну роль в серіалі зіграла зірка шоу «Блиск» Бетті Гілпін — вона з`явиться на екрані в образі монахині, яка бореться зі всемогутнім штучним інтелектом.

«Любов і смерть»

Серіал заснований на реальних подіях, що сталися в 1980-х роках в США. В центрі сюжету — домогосподарка з Техасу Кенді Монтгомері, яка закрутила роман з чоловіком своєї найкращої подруги Бетті Гор, а пізніше вбила її через ревнощі. В головних ролях — Елізабет Олсен і Джессі Племонс.

«Цитадель»

Науково-фантастичний серіал з Річардом Медденом і Пріянкою Чопрою в головних ролях. Пам`ять елітних агентів всесвітньої шпигунської організації «Цитадель», що дбала про безпеку людства, стерли. Чи зможуть вони пригадати своє минуле, возз`єднатися та дати відсіч супротивникам?

«Останнє королівство: Сім королів мають померти»

Продовження і водночас завершення культового серіалу «Останнє королівство», що вийшов у 2015 році. Новий серіал продовжить розповідати історію, засновану на серії романів «Саксонські історії» від Бернарда Корнуелла, з місця смерті короля Едуарда. Після цього починається жорстока братовбивча битва за трон.

«Помічниця кандидата»

В центрі сюжету політичної драми від Netflix — боротьба за владу. Колишня працівниця одного з найбільших бізнес-конгломератів у країні долучається до передвиборчої кампанії адвоката з прав людини О Син-сук, яка балотується на посаду мера Сеула.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *