Новини / Світ моди

Не тільки джинси: ще 7 речей з деніму, які мають бути в гардеробі цієї весни

Цієї весни денім заполонить наші гардероби, і в цьому немає нічого дивного, адже важко уявити собі більш практичний, універсальний та водночас стильний матеріал. На піку популярності цього сезону буде denim total look, однак, якщо ви не готові вдягатися в джинс з ніг до голови, як модель на показі Nina Ricci, просто додайте до своїх must-have декілька базових речей з деніму, які легко поєднуватимуться з іншими елементами гардероба та допомагатимуть створювати стильні весняні образи. Розповідаємо про них детальніше.

Nina Ricci

Сукня

Сукня з деніму — та сама акцентна річ, яка «зробить» ваш образ сама по собі й не потребуватиме практично жодних доповнень. Єдина умова для того, аби виглядати максимально актуально цієї весни — робіть ставку на небанальний крій, трендові деталі у вигляді, наприклад, пікантних розрізів та цікаві, «дорогі» відтінки деніму.

Laura Gerte

Корсет

Цієї весни на піку актуальності також будуть корсети, які підкреслюють звабливі форми та додають до «температури» образу як мінімум декілька градусів. Як і в минулих сезонах, носити їх можна або на голе тіло, або ж поверх сорочок чи футболок, самі по собі або в тандемі з піджаками oversize. На показі в Emergency Room ми побачили комбінований денім різних відтінків, однак не менш цікаво виглядатимуть й класичні однотонні варіанти.

Emergency Room

Спідниця

Джинсова спідниця — не менш універсальна базова річ, ніж джинси, адже вона теж вдало поєднується практично з чим завгодно і дозволяє створювати образи під будь-який настрій. На подіумах ми побачили спідниці абсолютно різної довжини: від екстремальних міні до максі, тож вибір лише за вами.

Ami Paris

Куртка

Цієї весни ми маємо безліч трендових варіантів верхнього одягу на вибір: ми можемо носити тренчі, шкіряні куртки, бомбери й не тільки. Однак, цей список буде неповним без класики жанру — практичної, легкої та стильної куртки з деніму. Дизайнери розійшлись в думках щодо того, яка модель буде найбільш актуальною цієї весни: одні зробили ставку на oversize, тоді як інші — на приталені або вкорочені варіанти. Ми ж гадаємо, що стильних джинсових курток, як і сумок, забагато не буває.

Gauchere

Мікротоп

У новому весняно-літньому сезону дизайнери пропонують нам бути максимально відвертими та сміливими, і в цьому нам допомагатимуть, зокрема, мікротопи, без яких вже важко уявити собі наші гардероби. Носіть короткі джинсові топи, як і корсети, або самі по собі, або ж у тандемі з сорочками, піджаками чи навіть футболками.

Blumarine

Сорочка

Образ з показу Ganni — зразок бездоганного total denim look на весну. Його дуже легко повторити, адже все, що для цього потрібно — стильна спідниця довжини максі чи міді та сорочка, яку дизайнер бренду радить носити практично повністю розстібнутою. Втім, джинсова сорочка виглядатиме не менш вдало і в інших поєднаннях, тож обов`язково додайте її до свого «денімового» арсеналу.

Ganni

Сумка

Пам`ятаючи про особливих фанатів деніму, дизайнери подбали й про джинсові аксесуари — зокрема, про сумки. Стильні й практичні моделі ми бачили на показах Blumarine, Givenchy, Altuzarra, Fendi, Giorgio Armani й не тільки.

Blumarine


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *