Новини / Світ моди

7 серіалів про сімейні таємниці, від яких неможливо відірватися

Нещодавно ми розповідали про фільми із заплутаним сюжетом, які змусять вас губитися в здогадах і не «відпустять» до самих титрів. Такий самий ефект мають серіали з нашої сьогоднішньої добірки. Сімейні таємниці, які потрібно розкрити, зради, пристрасть, злочини — впевнені, ви не зможете відірватися від них від першої до останньої серії.

«Усюди жевріють пожежі»

Спокійне життя Елени Річардсон та її сім’ї порушує художниця Мія Уоррен, що раптово з’явилася в місті. Що спільного між цими двома жінками? Які таємниці береже кожна з них? І до чого призведе їхнє протистояння?

«Місис Вілсон»

Чоловік головної героїні Еллісон Вілсон помирає від серцевого нападу, а невдовзі на її порозі з’являється жінка, яка стверджує, що насправді вона його справжня дружина. Серіал заснований на реальних подіях. У головній ролі — Рут Вілсон, яка зіграла свою бабусю Еллісон.

«Велика маленька брехня»

П’ять сімей, п’ять абсолютно різних історій, які зненацька виявляються пов’язаними між собою. Після таємничого вбивства, яке сталося просто на шкільному балі, всі вони опиняються під пильною увагою. Чи справді їхнє життя таке щасливе та ідеальне, як здається на перший погляд?

«Відіграти назад»

Життя головної героїні Грейс перевертається догори дном після того, як у місті трапляється жорстоке вбивство, а її чоловік зникає. Їй доведеться дізнатися, чи ці дві події пов’язані між собою.

«Вдавання»

Головна героїня, дівчина-підліток Джіпсі, страждає від багатьох хвороб і перебуває під постійним наглядом своєї мами. На перший погляд, жінка здається матір’ю-героїнею, проте це враження розсіюється після того, як один із лікарів заявляє, що насправді дівчина легко могла б жити без інвалідного візка, ліків та опіки матері.

«Чому жінки вбивають»

Страшні сімейні таємниці, зради, публічні скандали, злочини, сильні жінки та… вбивства — цей серіал підкорив усіх. А ми, своєю чергою, рекомендуємо вам подивитися не лише перший сезон, який розповідає нам історії трьох героїнь із різних епох, але зі схожими проблемами, а й другий, який однозначно повторив успіх першого.

«В її очах»

Здавалося б, історія про звичайний любовний трикутник між головним героєм Девідом, його дружиною Адель і секретаркою Луїзою. Проте все стає складніше, коли Луїза раптово зав’язує дружбу з Адель і починає підозрювати, що подружжя приховує якусь таємницю.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *