Новини / Світ моди

Повний гід літніми трендами: 15 речей, які потрібні до нового сезону

Нарешті настало літо, а з ними прийшли і найгарячіші тренди цього року. Гарантуємо, що цього сезону на вас чекає багато як жіночних і сексуальних речей, так і більш грубих, а головна риса більшості з них — поєднання стилю і комфорту.

Сьогодні ми переглянули покази найвідоміших світових брендів, аби з’ясувати, які 15 речей потрібні кожній із нас цього сезону.

Бомбер

Big Park

Почнемо з верхнього одягу, який цього сезону неможливо уявити без бомбера. Фешіоніста особливо полюбили шкіряні моделі, однак ви також можете придивитися до виробів у military естетиці, що відсилають до історії бомбера.

Шкіряна куртка

Tom Ford

Ця модель верхнього одягу, що перебуває поза часом і трендами, дуже популярна цього року, і ви точно не зможете обійтися без неї.

Топ бандо

Amlul

Цікаво, що б носила Керрі Бредшоу, якби жила сьогодні? Однозначно топ бандо, як і тоді, за часів виходу нових епізодів серіалу «Секс і місто». Тож ідеї його стилізації можна піддивитися саме у неї, а актуальні моделі — на подіумах світових брендів.

Бра напоказ

Gasanova

Бра від сучасних дизайнерів нерідко нагадують справжні витвори мистецтва, тож ми не бачимо сенсу ховати їх! Цього сезону сміливо обирайте в’язані моделі, з ефектом металік або блискітками, з квітами, з деніму чи шкіри.

Спідниця максі з деніму

Blumarine

Літо жодним чином не може обійтися без спідниці, і цього року це, беззаперечно, модель з деніму у довжині максі. Від неї шаленіють усі фешіоніста, а дизайнери, їм на радість, створюють усе нові й нові варіації: з розрізами, асиметрією, з кишенями тощо.

Штани металік

Ami Paris

Цього сезону металік актуальний у всіх своїх проявах, але за результатами Тижнів моди у топ вийшов срібний відтінок. Він з’являвся на сукнях, спідницях, взутті, сумках, жакетах і, звісно, штанах, які найдужче полюбилися фешіоніста. Й не дарма! Адже вони дозволяють скласти як crazy образ, так і більш збалансований, наприклад, з білою футболкою і базовим жакетом.

Шорти з об’ємними кишенями

Miu Miu

Кишені, кишені, кишені… Цього літа вони будуть всюди: на штанах, шортах, спідницях, сумках, сукнях. Тож тепер можете не перейматися, куди покласти телефон чи ключі!

Сукні з об’ємними квітами

Bottega Veneta

Влітку розквітатиме не лише природа, а й наші з вами образи! Звичайно, сьогодні вже нікого не здивуєш квітковим принтом, але однозначно варто звернути увагу на об’ємні варіації. Вони стали настільки популярними, що Loewe перетворили свій показ на оду антуріуму.

Tube Dress

Sergio Hudson

Один із найсексуальніших трендів — tube dress — повністю обтислі сукні, що тримаються на грудях. Ще більше перчинки вашому аутфіту додасть їхнє виконання у шкірі.

Прозора або напівпрозора сукня

Acne Studios

Тренд, що відображає сучасне прагнення жінок до свободи, — прозорі тканини, що актуальні у всіх можливих проявах. На полицях магазинів ви знайдете прозорі та напівпрозорі топи, сукні, спідниці та навіть штани.

Балетки

MM6 Maison Margiela

Після весняного сезону, здається, ні в кого не лишилося сумнівів, що головне взуття 2023-го року — балетки, як у своєму звичному варіанті, так і Мері Джейн.

Окремо варто звернути увагу на прозорі балетки з нейлонової сіточки.

Слінгбеки на kitten heel

Atelier Forger

Віддаючи їм перевагу ви отримуєте, по-перше, інструмент для видовження силуета та завершальний елемент образу, а, по-друге, універсальну пару взуття, яку можна носити як із сукнями чи брючними костюмами, так і з джинсами.

В’єтнамки

Saint Laurent

Уже звична всім літня пара взуття, яку зазвичай бачимо на пляжі, різко зійшла на подіуми та червоні хідники. А також здобула нестандартну варіацію — підбори. Тепер в‘єтнамки — мастхев усіх фешіоніста зі світу Instagram.

Солом’яна сумка-кошик

Christian Dior

Ще один тренд, який подолав довгий шлях, перш ніж зійти на подіуми і досягти колекцій таких гігантів індустрії як Dior. Відтепер це не лише пляжна, а й міська модель сумки, яка буде доречною за будь-яких обставин.

Tote bag

Jil Sander

Подобається вам це чи ні, але мікросумки стрімко поступаються місцем великим містким моделям, як-от tote bag. Це одна з найбільш універсальних сумок літа 2023-го, у яку ви можете покласти все, що вам потрібно, і навіть більше.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *