Новини / Світ моди

5 правил харчування Марго Роббі, які допомагають їй залишатися у бездоганній формі

Австралійська акторка Марго Роббі, яку ми зовсім скоро побачимо на великих екранах у ролі культової ляльки Барбі, вражає не лише своїм талантом, а й бездоганною фізичною формою. В день народження зірки, яка 2 липня святкує 33-річчя, ділимося секретами її харчування, які допомагають їй залишатися стрункою та здоровою.

1. Відмова від сніданку

Всі ми чули від спеціалістів, що сніданок — головний прийом їжі за день, від якого залежить те, наскільки енергійними ми будемо протягом дня і наскільки сильно хотітимемо з`їсти щось «заборонене» пізніше. Втім, особистий тренер Марго Роббі Девід Хіггінс, який також працював з супермоделями Клаудією Шиффер та Наомі Кемпбелл, має протилежну думку — за його словами, періодична відмова від сніданку йде на користь не лише фігурі, а й травленню.

«Думаю, ви неодноразово чули фразу, що сніданок — головний прийом їжі. Це міф, який вигадали маркетологи, щоб краще продавати яйця. Так, ми виросли під впливом стереотипу, що не можна пропускати сніданок. Секрет схуднення простий: якщо відмовитися від першого прийому їжі, організм витрачатиме енергію, яка ще є в запасі. Таким чином, метаболізм швидко розганяється», — каже Хіггінс.

2. Білки на обід

День Марго починається ближче до 12 години зі смузі, що підвищує імунітет, а на обід акторка найчастіше обирає білкову їжу — салат з куркою чи просто запечену курку в лимонному соку з простим салатом з огірків та помідорів з оливковою олією.

3. Поживна вечеря

Тоді як більшість спеціалістів називають головним прийомом їжі за день сніданок, Марго вважає ним вечерю, яку вона ніколи не пропускає і яка дозволяє їй поповнити запаси енергії. Улюблене меню зірки на вечерю, яким вона ділилася в інтерв`ю, — стейк із тунця та запечена бейбі-картопля. Деколи за вечерею Роббі також може випити келих білого вина чи розе, особливо якщо в меню є морепродукти.

4. Продукти, яких варто уникати

Марго не раз зізнавалася у коханні до фастфуду, особливо до бургерів. Втім, акторка все ж намагається дозволяти собі його нечасто, оскільки після цього їй доводиться активно відпрацьовувати зайве у спортзалі та протягом деякого часу їсти лише салати та морквяні палички.

«Я люблю пиво, бургери, картоплю фрі, однак якщо їстиму їх часто, моя фігура виглядатиме гірше. Тому намагаюся дотримуватися балансу у всьому. Після поїдання фастфуду влаштовую розвантажувальні дні».

5. Інтервальне голодування

У тому, що стосується розвантажувальних днів, Девід Хіггінс також підтримує свою підопічну і пропонує метод, який користується шаленою популярністю упродовж останніх років, — фастинг. Спеціаліст вважає інтервальне голодування хорошим способом покращити роботу шлунку і вважає, що потрібно не їсти мінімум 16 годин на добу.

«Найкращий варіант — вечеряти о 8 вечора, пропускати сніданок, а вперше їсти в обідній час. Так ви не переїдатимете і дозволите шлунку повільно і якісно перетравлювати їжу», — зазначає Хіггінс.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *