Новини / Світ моди

Перший спільний вихід: принц Гаррі з донькою Лілібет на руках на параді до Дня незалежності США

5 липня у шотландському Соборі Святого Джайлса відбулася урочиста церемонія, присвячена коронації Чарльза ІІІ, в ході якої монарху, зокрема, вручили коштовності корони Шотландії: корону, державний меч та скіпетр. Окрім самого короля та королеви Камілли, на важливій події були присутні також принц та принцеса Вельські Вільям і Кейт. А ось принц Гаррі, який відвідав коронацію у Вестмінстерському абатстві у Лондоні 6 травня, цього разу офіційний захід пропустив. Як відомо, наразі син короля проводить час зі своєю дружиною Меган Маркл та дітьми — зокрема, напередодні, 4 липня, родина святкувала День незалежності США від британського правління, що у Мережі назвали дуже символічним.

Подружжя разом з дітьми відвідало парад в Монтесіто у Каліфорнії, а папараці вдалося зробити декілька рідкісних фото, на яких можна побачити маленьку принцесу Лілібет у тата на руках. Меган Маркл та молодший син пари Арчі також були присутні на заході, однак в об`єктиви фотографів не потрапили.

Нагадаємо, у травні принц Гаррі відвідав коронацію Чарльза ІІІ у Вестмінстерському абатстві, проте відразу після неї залишив Велику Британію й повернувся до США, аби відсвяткувати День народження свого сина Арчі, якому 6 травня виповнилося чотири роки.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *