Новини / Світ моди

15 модних порад від Джорджо Армані

Сьогодні свій День народження святкує італійський дизайнер модного одягу та аксесуарів, голова Модного дому Giorgio Armani Джорджо Армані. З цієї нагоди редакція ELLE.UA згадує його головні модні поради.

1. «Бути елегантною — не означає впадати в око, це означає врізатися в пам`ять».

2. «Чорний і темно-синій додають стрункості краще за інші кольори. Дотримуючись цієї кольорової гами, ви можете дозволити собі експерименти з формами та текстурою».

3. «Вибирайте тканини нейтральних кольорів, без яскравих візерунків, вони служитимуть вам довше».

4. «Піджак — основа гардероба. Він повинен бути добре пошитий, сидіти ідеально і бути скроєний так, щоб ви почували себе впевнено та комфортно. Коли на тобі гарний піджак, все інше додасться».

5. «Кажуть, що я виглядаю на 20 років молодшим за свій вік, та питають, у чому мій секрет. Частково це спадковість. Моя мати померла у 90 років, а виглядала на той час на 65. Сподіваюся, зі мною буде так само. Але річ і в самодисципліні: не лягайте надто пізно, не пийте надто багато, не куріть. А також розумійте себе і правильно поводьтеся з власним внутрішнім «я»».

6. «Ретельно підібраний аромат може стати вашою відмінністю. Це перше, що відчувають люди, коли ви входите до кімнати, і останнє, що зникає, коли ви йдете».

7. «Не варто занадто старанно вибирати одяг: найстильніші люди виглядають так, ніби не докладають жодних зусиль до власного зовнішнього вигляду. Зрештою, стиль зводиться до самовираження, і я не думаю, що хоч щось може виглядати справді жахливо на людині, яка щира сама з собою».

8. «Дешева пара взуття — погана економія. Не заощаджуйте на головному: взуття — основа вашого гардероба».

9. «Щоб створити щось виняткове, ваше мислення має бути безперервно сфокусовано на найдрібніших деталях».

10. «Справжня розкіш — говорити те, що думаєш».

11. «Будьте сміливими у своїх переконаннях. Коли я експериментував з кроєм, це йшло всупереч загальноприйнятим ідеям та методам. Але я просто хотів створити одяг, який би виглядав елегантно і водночас був комфортним. Зрештою, мої ідеї увійшли в моду».

12. «Виглядати сексуально — питання впевненості в собі».

13. «Я радий, що в наші дні знову виникло бажання бути елегантними. Елегантність — ключ до образу, непідвладного часу, до того, що ніколи не вийде з моди, з чим ніколи не вийдете з моди ви. Свій успіх пояснюю вірністю цієї філософії. Для мене стиль важливіший, ніж недовговічні модні тенденції».

14. «Гола мода — не для дизайнерів одягу».

15. «Значення аксесуарів у наші дні зростає, тож вкладайте гроші у взуття, ремені, сумки, краватки тощо. Тоді ви зможете оновлювати своє вбрання знову та знову. Пам`ятайте про кольори, які носите, та купуйте відповідні аксесуари. При цьому пам`ятайте, що із сірим кольором ви можете носити і чорне, і коричневе. Годинник — одна з найважливіших речей, яку ви купите, годинник багато говорить про людину».


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *