Новини / Світ моди

Наймодніша довжина спідниць і суконь сезону осінь-зима 2023/24

Останні декілька сезонів ми спостерігали відчайдушне протистояння міні та максі. Вони боролися за місце на подіумі кожного дизайнера та у шафі кожної фешіоніста. Однак обрати між ними багатьом так і не вдалося. Рішення було настільки складним, що деякі бренди навіть почали пропонувати асиметрію — для тих, хто все ніяк не визначиться. І не встигли ми оговтатися від цієї боротьби, як на арену вийшла нова актуальна довжина — до коліна.

Небагатьом трендам вдається так «гучно» увірватися в модний сезон. Bottega Veneta, Gucci, Chanel, Saint Laurent та один із головних трендсетерів останніх років Miu Miu — її показували ледь не всі бренди. Вона з’являлася у ділових образах із жакетом і світлим верхом, які ви легко адаптуєте до своїх офісних буднів; у парі з новим цікавим стилістичним прийомом — резинка колготок, що виглядає з-під спідниці; з елегантними поясами на талії; у монохромних аутфітах, які подовжують силует; з відкритим взуттям і ботфортами, які заходять під поділ, тощо.

Водночас довжина до коліна — далеко не найлегший у стилізації елемент. Неправильно підібрана модель і доповнення до неї можуть зробити аутфіт негармонійним і зіпсувати будь-яку фігуру.

Сьогодні ми пропонуємо вам розглянути, як і з чим радять носити спідниці та сукні до коліна найвідоміші світові бренди.

Miu Miu

Saint Laurent

Chanel

Gucci

Bottega Veneta

Lanvin

Burberry


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *