Новини / Світ моди

Beauty-покупка місяця: парфум Zafferano від Acqua di Parma

Парфумерні генії з Acqua di Parma випустили новий аромат. Zafferano — це несподіване поєднання, ольфакторний переклад техніки Венеціанського тераццо, в якому коштовні матеріали, такі як золото, мармур та муранське скло, поєднуються з майстерністю для створення шедевра.

Терраццо, що сягає корінням у венеціанську традицію, є ідеальною метафорою витонченої тверезості, стриманої розкоші та краси. Композиційний підхід, у якому коштовність сировини — шафрану та цитрусових в одному випадку, дутого скла, мармуру та сусального золота в іншому — поєднується завдяки майстерності ремісників, які поєднують їх, обробляють, надають їм форму предмета мистецтва.

Венеція, яка протягом століть служила воротами на шляху прянощів, що з`єднувала Схід і Захід, місцем зустрічей та обмінів, — це місто, де мистецтво і культура розквітли завдяки людській винахідливості та диву, що перебуває у відкритому переосмисленні таємничих знаків.

Квітковий дотик, що пробивається крізь ефірні олії квітів апельсина, жасмину самбак і герані, підкреслює серце композиції. Деревні та амброві ноти бобів тонка та ваніль пом`якшують похмурі акценти містичного шафрану, створюючи загадкову та несподівану гармонію.

Це багатий, вишуканий парфум, що розкривається з часом — осяйна  інтерпретація дорогоцінного та одночасно делікатного аромату шафрану. Цей парфум в естетиці old money створений для тих, хто дійсно розуміє його багату історію та культурне значення.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *