Новини / Світ моди

Очищення та перехід у нову реальність: як на нас вплинуло осіннє рівнодення

23 вересня було осіннє рівнодення. Це астрономічний момент, коли тривалість дня дорівнює тривалості ночі. Саме з цього часу все в природі починає рухатися до зими та холодів.

Ведична астрологиня та енергопрактикиня Анна Велика Ведмедиця розповідає, що з астрологічної точки зору, ця подія була непростою та доленосною для багатьох. Також вона попереджає, що вогняний перехід на енергетично новий рубіж до кінця року буде болючим, тому рекомендується зберігати спокій і розум за будь-яких ситуацій. Це досить небезпечний період для Овнів, Дів, Терезів та Водоліїв.

Що потрібно зробити для того, щоб зробити перехід:

1. Відкинути непотрібне та приділити час очищення. Стихія вогню цьому сприяє. Час виходу із токсичних відносин, віддачі непотрібних речей, прощання зі своїм минулим.

2. Це не час багатозадачности. На планетарному рівні людської енергії зараз дуже мало. Багато хто може відчувати втому, сонливість, відсутність сил. Тому важливо сконцентруватися на однозадачності у тому, щоб планомірно зробити перехід. Зробіть переоцінку своїх цілей та завдань, це допоможе вам сконцентруватися на головному.

3. Не час змін. Якщо ви планували нові проєкти, змінювати роботу, вступати у відносини, інвестувати в бізнес — зараз не найкращий час. Також це стосується домовленостей. Будьте готові до того, що не все буде виконано. Зверніть увагу на свої очікування. Чим менше ви очікуєте, тим легше сприйматимете перехід.

4. При цьому, це гарний період для закладання цінностей, ритуалів та сімейних традицій. Гарний період, щоб зміцнити сімейні стосунки та вибудувати глибокий зв`язок із близькими.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *