Новини / Світ моди

Зручні, функціональні та дуже яскраві меблі від українських дизайнерів

Нова колекція lounge-меблів Basic від ShishkaProject в першу чергу покликана об`єднати базовий комфорт і сучасний дизайн. Це підкреслюють і металеві каркаси, і округлі форми спинки і сидіння, що створюють унікальний силует об`єкту: він мов левітує між двох металевих опор. А підлокітники тільки додають індивідуальності дизайну та комфорту у використанні. Крісло та диван з колекції доповнюють лаконічні кавові столики.

Попри свою назву Basic меблі аж зовсім не справляють враження пересічності чи типовості. Навпаки, вони одразу вкарбовуються в пам`ять завдяки своїм фактурам і кольорам. До основної палітри колекції увійшли 6 відтінків: теракотовий, бургунді, блакитний, темно-синій, молочний та чорний. 

«Моїм джерелом натхнення для створення колекції Basic стали простори, де життя бурлить у найрізноманітніших проявах. Lounge-зони в готелях та ресторанах інспірували силуети меблів, що створюють атмосферу комфортного відпочинку в очікуванні смачної вечері та після неї. Також я уявляю цю колекцію у кавʼярнях. Зручні, широкі крісла, ковдра та приємна музика — усе необхідне, щоб насолоджуватися невимушеними зустрічами з друзями, читанням книг чи просто роботою за ноутбуком.

Lounge-зони в бізнес-середовищах були моєю лабораторією творчості. Тут ця колекція  меблів надасть комфортне місце для неформальних зустрічей і обговорень.

Торгові центри — ще одна цільова зона колекції Basic. Прості та функціональні меблі спеціально створювались, щоб надати відвідувачам великих, сповнених гаміру шопінг-молів можливість розслабитися, відпочити під час шопінгу та знайти затишок у високотехнологічному середовищі», — поділився своїми думками дизайнер Владислав Толочко. 

Колекція Basic вже готова для облаштування не лише комерційних, але й приватних зон. А щоб вам простіше було уявити її в своїй оселі чи робочому кабінеті, ShishkaProject пропонує приміряти об`єкти в своєму просторі, використовуючи функцію AR на їхньому сайті. Взаємодія з меблями ніколи не була такою простою та захоплюючою. Ви можете перевірити всі особливості та функції колекції просто скориставшися камерою власного смартфону. 

Засновник ShishkaProject Олександр Муратов та автор колекції Basic Владислав Толочко

Історія ShishkaProject почалася в 2018 році з мрії зробити власний внесок у розвиток українського бізнесу та предметного дизайну. «Я розумів, що українські виробники мають потенціал конкурувати зі світовими гігантами в галузі меблів, освітлення і декору. Ідеєю було зібрати разом найкращих виробників, які б розвивалися в одному напрямку — якість, зручність і екологічність. Нам це вдалося! Завдяки комплексному підходу нашої компанії, ви можете повністю укомплектувати ваше приміщення, якісними, естетично привабливими, меблями і освітленням від українського виробника. Я не тільки вірив у свою мрію, але й діяв. Ми з командою ShishkaProject вирішили випустити свій власний дизайнерський продукт та запросили долучитися до проєкту українських предметних дизайнерів, чий стиль імпонував нам» — розповів засновник бренду Олександр Муратов.

Так Євген Литвиненко, Владислав Толочко і Юлія Кононенко, стали першими дизайнерами, які розробили колекцію килимів для ShishkaProject. Килими досить швидко здобули популярність, адже мають привабливий, яскравий дизайн. Це було натхненням для подальших дій — створення колекцій, які використовуються, як у сегменті HoReCa, так і в приватних приміщеннях. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *