Новини / Світ моди

Як це було: благодійний гала-вечір жіночого клубу Ілони Гвоздьової

Жіночий клуб Ukrainian Women Unity організував благодійний гала-вечір. Його ведучими стали співзасновниці UWU Ілона Гвоздьова та Анна Малиновська. Церемонію нагородження, де спікери, артисти, представники медіа, меценати та команда організаторів отримали подяки, проводили спільно з БФ «Відважні серця».

На заході також збирали на мавіки для спецпідрозділу ГУР МОУ «Артан». Для цього співзасновниці провели аукціон, на якому розіграли ексклюзивні призи: тубус із художнім розписом дітей, а ще футболку та кепку із підписом Кирила Буданова. Загальна сума зібраних коштів склала 244 417 гривень.

Гала-вечір проходив у ресторані «Аляска» — гості насолоджувалися фуршетом від ресторану та ігристим від торгового дому «Вина світу». Пізніше з вітальним словом на сцену вийшла керівниця закладу Юлія Міненко.

До свята приєднався народний артист України Павло Зібров, а також дует співачки Darisha та керівниці Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Юлії Приймак. 

Психотерапевтка та експертка з фізіогноміки Наталія Марченко поділилася знаннями, виступивши з темою «Сумісність по обличчю». Уповноважена Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарʼя Герасимчук розповіла про діяльність ГО «Відчуй», куди кожен військовий може звернутися, щоб отримати тактичні звукові фільтри-беруші. 

На заході виступили такі виконавці: М’ята в дуеті з Андрієм Кравченком, Bazhana та фіналіст шоу «Х-Фактор» VOLKANOV. Також Віталій Загоруйко та Наталія Слісаренко підкорили гостей майстерністю танцю, ілюзіоністи Антон Абрашеков та Віталій Горбачевський влаштували ефектне шоу, а Лєра Мандзюк виступила зі стендапом. 

На UWU український дизайнер ALEXANDER OCHERETNY влаштував показ колекції. Наприкінці заходу фітнес-тренер Микола Дацюк провів святковий розіграш, а пізніше разом із Ксенією Літвіновою влаштував танцювальний майстер-клас.

Святковий настрій гостям також створили партнери заходу, підготувавши для кожного приємні подарунки. Серед них — український бренд одягу Cabanchicom, парфумерний бренд INRO, магазини Watsons Ukraine, туристична компанія Art Luxury Travel, косметологічна клініка доктора Дар’ї Тіщенко, стоматологічна клініка SNEG, студія декору та дизайну Sun.Marino та дім персонального пошиття одягу SOME.ART.IN.

Фото: Володимир Коваленко, Сергій Пришляк, Мар’яна Фома 

Відео: Ельдар Агаміроф 

Організація: 13 FRIENDS UA

Автор тексту: Марина Бучко 


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *