Новини / Світ моди

Наречені, увага: бренд J’amemme представив першу весільну колекцію

Студіювання фактур, унікальних тканин та вишукано скомпонованих квітів привело J`amemme до їхньої першої колекції Bridal. Цього разу фірмове плісе бренду переплітається з тендітними жіночними деталями, створюючи візію сучасної нареченої.

«Нашою дебютною Bridal колекцією ми хочемо втілити нетрадиційне поєднання жіночності та ексцентричності — синтез фактур, тканин та 3D-елементів, — розповідає Юлія Ярмолюк, дизайнерка J`amemme, — Це уособлення кохання в його найвитонченіших проявах».





Цього разу бренд поєднує свої фірмові коди, майстерно змішуючи м`якість з грайливістю, та демонструє свої бестселери у білому кольорі. У колекції є все, що сподобається сучасній нареченій: стильні й водночас елегантні силуети, натяк на драматизм, знакове для бренду плісе та об`ємна аплікація у вигляді квітки камелії. Тканини колекції поєднують в собі невагому органзу, яскраві лелітки та шовк, що додає мрійливої м`якої текстури.



В основі колекції — сукня, яка акцентує на собі всю увагу: нова плісирована максі зі струмливим подолом. Створена для того, щоб стати новою улюбленицею наречених, модель поєднує романтику та інтригу, ідеально пасує як для вишуканої церемонії, так і для яскравої танцювальної вечірки після. На цьому складна кутюрна робота не зупинилася: до колекції увійшли найзнаковіші вироби бренду, що пропонують щось унікальне для кожної нареченої.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *