Новини / Світ моди

Українка Діана Оліфірова зняла два епізоди третього сезону «Бріджертонів»

Кадр із третього сезону серіалу «Бріджертони»

16 травня на платформі Netflix відбулася премʼєра першої частини третього сезону історичної драми «Бріджертони», операторкою двох епізодів яких стала українка Діана Оліфірова. Про це в Instagram повідомив американський режисер Ендрю Ан, який також працював над серіалом.

«Дякую нашій операторці Діані Оліфіровій за її дух і талант», — написав він.

Оліфірова підтвердила свою причетність до знімального процесу і в своєму Instagram уточнила, що стала операторкою двох останніх епізодів першої частини.

Діана Оліфірова

До першої частини нового сезону увійшли такі епізоди, як «Який яскравий місяць», «Старі друзі», «Поза тінню» та «Сили природи». Друга частина «Бріджертонів» зʼявиться на Netflix 13 червня.

Третій сезон «Бріджертонів» акцентує увагу на Пенелопі Фезерінґтон, яка мріє знайти справжнє кохання. Друг дитинства Колін Бріджертон допомагає подрузі знайти чоловіка. Але під час їхнього спілкування у чоловіка виникають вже не зовсім дружні почуття до Пенелопи. 

Кадр із третього сезону серіалу «Бріджертони»

Діана Оліфірова — кінооператорка і фотографка, яка працює в кіно і рекламі. У 16 років вона вирішила навчатися візуальному мистецтву в Київській Школі Фотографії та паралельно здобувала освіту в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Спочатку дівчина шукала можливість для розвитку в  кінооператорській справі в Україні, а потім продовжила свій шлях у цій сфері за кордоном, обравши навчання у найкращій кіношколі Європи — National Film and Television School у Великій Британії.

Оліфірова вже працювала над зйомками популярних серіалів «Малюк» для НВО та «Коли завмирає серце» для Netflix. Третій сезон «Бріджертонів» — новий етап у її творчості.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *