Новини / Світ моди

3 зволожувальні маски для волосся, які дійсно працюють

Знайти дійсно ефективний засіб для волосся, який вже з перших застосувань почне працювати з проблемами пересушеності, пошкоджень та тьмяності, — завдання із зірочкою. Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька полегшила вам процес вибору та зібрала тріо своїх улюбленців, які незмінно рятують її локони під час літнього сезону.

3 зволожувальні маски для волосся, які дійсно працюють  

Маска глибокої дії для зволоження та контролю «Джерело краси» Moisture & Control Deep Treatment Masque 

Маска Moisture & Control Deep Treatment Masque від всесвітньо відомого бренду догляду за волоссям Oribe просто створена для хвилястих, кучерявих або дуже густих локонів, яке потребує інтенсивного зволоження та міцності. Неймовірна парфумерна композиція цього засобу допоможе створити spa-ефект просто у вашій ванній кімнаті!

Для досягнення миттєвого wow-ефекту та пролонгованої дії розробники додали до складу розкішний hari-коктейль. На суперпотужне зволоження та захист у формулі працює суміш олій мурумуру та манго, кокосова олія, олія горіха ілліпе, олії ши, купуаку, солодкого мигдалю та мигдальний протеїн, а також гідролізований екстракт насіння баобаба. Після знайомства із цим дивовижим продуктом ваше життя (та волосся) зміниться назавжди.

Фітоесенціальна зволожувальна маска з кокосовою олією від O`Rising

Під час літнього сезону і відпустки на морському узбережжі якість волосся незмінно погіршується, воно стає сухим і ламким, навіть якщо вживати всіх запобіжних заходів. Ось чому варто ввести в hair-раціон Фітоесенціальну зволожувальну маску з кокосовою олією від O`Rising, яка якісно вирівнює волосяний стрижень, роблячи його міцнішим, пружнішим і шовковистим. Також завдяки натуральній кокосовій олії, шовковому протеїну, лимонній кислоті та екстракту вівса вона глибоко зволожує, відновлює внутрішню структуру волосся, надає їм блиску та яскравості. Все, що потрібно — нанести продукт на чисте вологе волосся, надіти поліетиленову шапочку, залишити під дією тепла на 10-15 хвилин (наприклад, за допомогою фену) і змити водою. Не рекомендується використовувати кокосову маску протягом 5-7 днів після фарбування, оскільки вона сприяє вимиванню кольору.

Зволожувальна маска для сяяння волосся Karite Hydra Hydrating Shine Mask, Rene Furterer

Зволожувальна маска Karite Hydra Hydrating Shine Mask від Rene Furterer — абсолютний must для власниць кучерявого і дуже сухого волосся. Засіб у сонячно-жовтій баночці містить олію ши та натуральний комплекс Cimentrio, які інтенсивно зволожують пасма, розгладжують підняті чубчики, сприяючи формуванню красивих, чітких завитків. Крім того, маска французького бренду забезпечує природний блиск локонів і створює захисну плівку, яка надійно захищає волосся від агресії довкілля — те, що потрібно в спекотні літні дні!


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *