Новини / Світ моди

Великий гід подарунками до Дня святого Валентина

Напередодні Дня святого Валентина більшість пар стикається з приблизно одним і тим самим питанням: що подарувати дівчині, окрім квітів? Що подарувати хлопцю, окрім шкарпеток? Звісно, ми жартуємо, адже впевнені, що ви точно знаєте вподобання своїх обранців. Однак, аби полегшити вам процес вибору, ми склали перелік подарунків, які можуть припасти до смаку коханим. І традиційний дисклеймер: якщо цьогорічний День святого Валентина ви зустрічаєте на самоті, це зовсім не означає, що ви не можете зробити подарунок собі самі. Жодних обмежень і правил, тільки любов у всіх її проявах!

Ідеї подарунків для неї

Пальто

Готуй санчата влітку, а розкішне пальто для весняних (не) сірих буднів — від Дня святого Валентина. І нехай це прислів’я ми вигадали буквально щойно, не бачимо жодних причин ставити його під сумнів. Яскраві пальто геометричних силуетів із нової колекції the COAT стануть символом наближення тепла і радощів. Справжній ендорфіновий бустер!

the COAT

Ювелірні прикраси

Подейкують, що саме прикраси — найкращі друзі дівчат. Так чи інакше, важко уявити собі романтичне свято без хоча б одного ювелірного витвору в жіночому wish list. Найбільш трендові моделі завжди можна знайти в ювелірному домі SOVA. Напередодні Дня всіх закоханих зверніть особливу увагу на прикраси з бунтарсько-романтичної колекції KISS KISS і, звичайно ж, на колекції з діамантами.

SOVA

Білий брючний костюм

Створений Коко Шанель та оспіваний голлівудськими зірками жіночий костюм і сьогодні є актуальним елементом гардеробу, про що регулярно свідчать червоні хідники та streetstyle-хроніки. Особливу суперсилу має білий костюм: він посилює відчуття впевненості, піднесеності та святковості. Поруч із маленькою чорною сукнею знайдіть в гардеробі місце і для білосніжного костюму, який не втратить актуальності ані через рік, ані через п’ять.

TOTAL WHITE

Корсет

Колись цей елемент спідньої білизни через незручність змушував жінок часів Марії-Антуанетти непритомніти, але сьогодні він не сковує рухів і становить гідну альтернативу топам, футболкам та сорочкам. Трендові корсети ручної роботи, які стануть розкішним подарунком, пропонує бренд STATNAIA. Наш фаворит цього сезону — корсет приглушеного золотого відтінку, який межує із сексуальністю та при цьому пасує практично до всього.

STATNAIA

Яскравий костюм

Вибір сміливих і впевнених — яскравий кардиган відтінку фуксії з золотими ґудзиками, кишенями та пір’ям на рукавах у поєднанні з брюками на защіпах. Якщо ви впевнені у смаках близької вам людини, такий презент стане приємною несподіванкою (і точно не банальною).

MY x MY

Костюм спортивного крою

Якщо для білого смокінгу ще треба пошукати привід, то з білосніжним костюмом спортивного крою, як у GNZ, все просто і зрозуміло. Важко придумати більш зручну й універсальну комбінацію для прохолодних місяців, які в наших широтах тривають не тільки з грудня по лютий. До того ж завжди можна зміксувати білий світшот із широкими джинсами чи сукнею з принтом, а штани вдягнути під лонгслів чи сорочку oversize. Варіантів безліч!

GNZ

Ідеї подарунків для нього

Класичний костюм

Хто сказав, що чоловічий класичний костюм має обмежитися чорно-синьою палітрою? Наберіться сміливості та підійдіть до подарунка коханому більш креативно. Як щодо зеленого костюму вільного крою, який чудово комбінуватиметься не тільки з сорочками і лоферами, а й з футболками й кросівками. Практичність в її найкращих проявах.

Білі кеди

Класичні білі кросівки чи кеди — це як білий аркуш, за допомогою якого можна втілити всі свої творчі фантазії. Не дарма вони кочують в списку трендів із сезону в сезон, адже комбінуються абсолютно з усім: від джинсів до суконь максі. Ще очевидний аргумент на користь такої пари: білих кросівок, як і білих топів, ніколи не буває забагато. Тож це безпрограшний варіант, незалежно від року, сезону чи погоди за вікном.

CIRCUL

Білизна

Чоловіча білизна може стати справді крутим подарунком до Дня Святого Валентина, якщо йдеться про стильні боксери від PERSONAL PARADE. Чорні чи білі, силуетні чи більш вільного крою, стандартної середньої довжини чи дещо довші, з яскравим лейблом чи просто на ґудзику — варіантів більш ніж достатньо. Чому б не взяти всі?

PERSONAL PARADE

Аксесуар

Маємо припущення, що чоловіки товаришують з прикрасами не гірше, ніж жінки. Тож якщо ваш коханий давно задумувався про лаконічний аксесуар, який підкреслюватиме характер, не привертатиме надто уваги і пасуватиме як до костюмів, так і до джогерів й поло, придивіться уважно до шкіряного браслету з золотою вставкою. Стильні варіанти шукайте серед колекцій Guzema Fine Jewelry.

Guzema Fine Jewelry

Ідеї подарунків для вас обох

Сорочка

Бавовняна сорочка oversize універсального бежевого відтінку в прямому сенсі не має терміну придатності (читайте: актуальна завжди). Купуйте одну, щоб носити по черзі з коханим, або ж дві, щоб формувати милі couple looks (і не тільки на День Святого Валентина). Якщо бажаєте уникнути банальностей, оберіть модель бренду veintisiete barcelona — з вишитим конвертом на кишені.

veintisiete barcelona

Футболка

Найпростіший спосіб підвищити рівень гормону кохання — це обійняти когось чи зайнятися коханням. Не лише 14 лютого, а й у повсякденній рутині. Капсула TTSWTRS «HUGS SÉRIES» — пряме керівництво до дії. Капсула, до якої увійшли унісекс-худі та футболка, є нагадуванням також про те, що любов не має статі й кожен з нас заслуговує кохати та бути коханим. Характерною рисою речей є хаотичні темно-сірі плями, які імітують сліди мокрих рук того, хто вас обіймає.

TTSWTRS

Піжама

Кожна з нас хоча б раз у житті позичала домашній одяг у свого хлопця. В одязі наших чоловіків ми часто почуваємося особливо захищеними і сексуальними. З огляду на це бренд ROOMMATE розробив домашні комплекти, що пасуватимуть як хлопцям, так і дівчатам. Це речі, якими можна мінятися, які можна позичати і носити по черзі.

ROOMMATE

Андрогінні прикраси

Срібні кафи, перстні та підвіски відносно нового українського бренду womán не мають жодних гендерних обмежень і водночас відзеркалюють і чоловічу, й жіночу енергії. Будь-який із цих виробів може стати вашою парною прикрасою, в яку ви вже закладете свої сенси. Звісно ж, разом.

womán


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *