Новини / Світ моди

Інсайдери поділились подробицями роману Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе

Роман Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе, яких їхні прихильники називають зірками з двох різних галактик, здивував усіх. Проте, як стверджують інсайдери, модель та актор, попри ошелешені коментарі публіки, продовжують проводити час разом — щоправда, за словами анонімних джерел, поки їхні стосунки не перейшли на серйозний рівень.

«Наразі у них вільні стосунки. Нічого серйозного, просто Кайлі подобається зависати з Тімоті та спостерігати, куди це приведе. Це дуже цікаво для неї, оскільки вона відчуває, що це дуже відрізняється від її минулих стосунків. Це по-новому та захопливо для Кайлі, вона отримує задоволення», — розповів інсайдер виданню Entertainment Tonight.

Попри очікування прихильників, які були впевнені, що модель з`явиться з новим бойфрендом на фестивалі Coachella, цього так і не сталося.

«Кайлі не хотілося оприлюднювати інформацію про стосунки з Тімоті на минулих вихідних на Coachella. Вона просто хотіла розслабитися та повеселитися з друзями», — зазначив знайомий зірки.

Нагадаємо, чутки про роман Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе з`явилися на початку місяця — тоді зірок помітили на вечірці у Лос-Анджелесі. Залишили вони її також разом. У січні цього року Дженнер розійшлась з батьком двох своїх дітей, репером Тревісом Скоттом. Шаламе також має на своєму рахунку декілька гучних романів: з Лілі-Роуз Депп, Лурдес Леон та Ейсою Гонсалес.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *