Новини / Світ моди

Всі тренди літа — у новій колекції Chanel Cruise 2023/2024

Не встигнувши оговтатися від тематичного Met Gala, присвяченого Карлу Лагерфельду, колишня права рука модельєра, а нині креативний директор Дому Віржіні Віар презентувала в Лос-Анджелесі свою колекцію Cruise 2023/2024. У перших рядах були помічені Марго Роббі, Крістен Стюарт, Маріон Котіяр, Люсі Бойнтон Роуз Бірн і не тільки, а після шоу для гостей виступив Snoop Dogg.

Показ, що став справжньою одою Голлівуду, відбувся на студії Paramount в Лос-Анджелесі. Це своєрідне відсилання до подорожі Коко Шанель до Голлівуду в 1931 році — тоді французька дизайнерка була запрошена Семюелем Голдвіном для створення костюмів до трьох його фільмів. Гості сиділи на таких собі трибунах, а моделі та кінозірки проходили по підлозі, вкритій монограмами Chanel.

Створюючи нову круїзну колекцію, Віар зосередилась на золотих епохах 1930-1940-х та 1970-1980-х років. Тут барбікор і відверті купальники йдуть пліч-о-пліч зі спорт-шиком та утепленими гетрами, а улюблений матеріал бренду, класичний твід, — з блискітками.

«Між даниною гламуру великих кінозірок і нагадуванням про світ веселощів аеробіки, спорту і катання на роликах, між мрією з одного боку і тим, що ви хочете носити, з іншого — все це питання балансу», — прокоментувала Віар нову колекцію.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *