Новини / Світ моди

Функціональність та комфорт: офіс в діловому центрі Дубая

Вісім місяців тривала робота студії Shevtsova Interior Design над проєктом офісу площею 400 м2 в діловому районі Дубая Business Bay: півтора місяці пропрацьовували детальний концепт, а сім місяців реалізовували його з нуля. Замовником стала девелоперська компанія, тож в інтер’єрі необхідно було поєднати стриманий і досить строгий business-стиль із розкішшю, без якої в ОАЕ обійтися неможливо.

До того ж, перед дизайнерами стояло завдання створити комфортний простір, збалансований як для щоденної роботи працівників, так і для перебування клієнтів. 

Тому всі ідеї розглядалися з точки зору їх функціональності та затишку.

Основні матеріали офісу — дерево, а також усі текстури, що імітують натуральні матеріали на дотик та вигляд. Більшість меблів була обрана з нових колекцій позачасових італійських брендів, таких як Poliform, Minotti, Poltrona Frau, Fendi Casa та Empire Collection. Частина меблів зроблена під замовлення: Shevtsova Interior Design самостійно поєднували кольори, фактури та матеріали. 

Тут все розвивається дуже швидко, тому потрібно було розробити щось таке, щоб було поза часу — сучасна класика. Для зручності офіс розділили на простори: зону очікування, спільну зону для мітінг-румів та зону з робочими місцями для 14 працівників, чотири окремих руми для менеджерів, окремий офіс для керівника та велику переговорну. 

Одним з побажаннь замовника було усі окремі руми зробити різними, але зберегти відчуття єдності стилю, що Shevtsova Interior Design успішно реалізували.

Гарний інтер`єр видають деталі, — каже засновниця Shevtsova Interior Design Тетяна Шевцова

Цей аспект Тетяна вважає головною УТП творчого почерку своєї команди. Адже саме увага до найменших деталей здатна втілити проєкт у життя, об`єднавши всі його складові, від концепції до завершення. Так і в цьому інтер`єрі: незвичні арт-об’єкти додали затишку, перетворивши офіс на простір, який не хочеться полишати.

Команда дизайн-студії з шести осіб базуєтся в Україні та відтворює проєкти по всьому світу. Креативні, виважені та функціональні рішення Shevtsova Interior Design на міжнародному рівні представляють Україну та демонструють той стандарт якості, до якого ми звикли.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *