Новини / Світ моди

10 головних осінніх покупок від українських брендів

Ми щоразу у захваті від нових колекцій українських брендів і хочемо придбати буквально все, і сезон осінь-зима 2023/24 не став винятком. Цього разу дизайнери постаралися зібрати все, що потрібно нам, аби мати стильний вигляд і почуватися комфортно, попри примхи погоди. 

Серед нових пропозицій надзвичайно актуальні брючні костюми — річ, яка зарекомендувала себе як абсолютно універсальний предмет гардероба, який легко стилізувати й можна використовувати як чарівну паличку у моменти, коли «нічого вдягти». Цього року всі фешіоніста усвідомили, наскільки ефектний вигляд має жилетка. Окрім цього, у спеку її можна носити на голе тіло, а в прохолоду — як елемент багатошарового образу із лонгслівом або сорочкою (або обома одразу) та жакетом. Осінній гардероб також неможливо уявити без суконь максі, яка була з нами ще з минулого року й із кожним сезоном підтверджують свій статус незамінної речі. 

Серед аксесуарів одним із мастхевів безперечно є хустка — дуже функціональна та універсальна річ, яку можна стилізувати як класичним способом, так і носити на шиї, волоссі, руці чи навіть плечах. Щодо взуття, то ми у захваті від ковбойок і просто не можемо уявити без них осінній гардероб! 

Усі головні покупки осені від українських брендів ми зібрали для вас у нашій новій добірці. 

Брючний костюм A.M.G.

Жилетка DAFF 

Сукня Katimo 

Сукня COOSH 

Кардиган O.TAJE 

Комплект NUÉ 

Ковбойки Kachorovska 

Сумка Bagllet 

Хустка ONE by ONE

Прикраси O’KRYK


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *