Новини / Світ моди

Як перейти від літнього гардероба до осіннього, використовуючи актуальні елементи і стильні комбінації

Попри шалену спеку у серпні, осінь не забарилася, і температура почала стрімко знижуватися вже 1 вересня, тож настав час змінювати літній гардероб на осінній. Досить часто проблема міжсезоння полягає в тому, що більшість речей належить до конкретної пори року, тому використання їх у перехідний період може здатися недоречним. Сьогодні ми спробуємо довести вам, що вересень — це унікальна можливість для експериментів, адже ви можете продовжувати носити улюблену спідницю міні та водночас уже зараз дістати з шафи тренч.

Усі актуальні елементи та стайлингові прийоми для переходу з літнього гардероба до осіннього ми зібрали у нашій новій добірці.

Багатошаровість

Титул головного стайлинг прийому холодної пори вже декілька років поспіль носить багатошаровість. Саме він дозволяє нам з легкістю адаптуватися до будь-яких примх погоди, а також може застосовуватися у всіх можливих стилях: від ділового до спортивного.

Довжина міні + тренч

Ще влітку Instagram-фешіоніста показали нам, що тренч перетнув сезонні межі. Тепер ми носимо його не лише в холодну пору, а й у теплу, і не лише зі штанами та джинсами, а й з шортами та спідницями міні.

Більше трикотажу

Найбільш затишний і комфортний матеріал, вироби з якого знайдуться в гардеробі у кожної, — трикотаж. Для осінньо-зимового сезону це справді основа, адже ми в жодному разі не зможемо обійтися без лонгслівів, светрів, жилеток, суконь тощо.

Шарф

Цього сезону шарф став одним із ключових аксесуарів на подіумах: його презентували Saint Laurent, Burberry, Etro та багато інших брендів. Тож якщо ви не знаєте, як довершити свої міжсезонні образи, додавайте до них шарф.

Шкарпетки, гольфи, колготки

Утеплюватися починаємо з ніг, а до того ж у 2023 році шкарпетки, гольфи та колготки перестали бути виключно функціональним предметом — вони стали аксесуаром. На подіумах і streetstyle ми бачили різноманітні кольорові, блискучі, декоровані вироби у парі з відкритим літнім взуттям, наприклад балетками.

Високі чоботи

  • Stella McCartney

    Stella McCartney

  • Stella McCartney

    Stella McCartney

  • Giambattista Valli

    Giambattista Valli

  • Zimmermann

    Zimmermann

  • Zimmermann

    Zimmermann

Найпопулярніше осінньо-зимове взуття, яке ми також можемо носити з шортами і довжиною міні — високі чоботи. Серед актуальних моделей: ковбойки, зі шнурівкою, slouchy тощо.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *