Новини / Світ моди

5 захопливих серіалів Netflix, які виходять у вересні

Стримінгова платформа Netflix не припиняє свою роботу ні на хвилину — щомісяця шанувальники отримують нову порцію захопливих серіалів, а сам сервіс — нових підписників з усього світу. Перший місяць осені на Netflix теж буде доволі насиченим — у вересні ми побачимо довгоочікуване продовження серіалу «Сексуальна освіта», новий психологічний трилер «Любе дитя», натхнений бестселером Ромі Гаусманн, біографічний мінісеріал «Тапі» про життя відомого французького політичного та громадського діяча Бернара Тапі й не тільки. На які ще серіали від Netflix варто чекати у вересні? Розповідаємо у нашому матеріалі.

«Любе дитя»

Новий психологічний трилер від Netflix, знятий за мотивами однойменного бестселера німецької письменниці Ромі Гаусманн. Головна героїня Лєна живе в повній ізоляції зі своїми двома дітьми, Ханною та Джонатаном. Їхнє життя ретельно регламентоване від приймання їжі до відходу до сну, і вони слухняно виконують кожну команду. Проте все змінюється, коли Лєні нарешті вдається втекти з полону після ледь не смертельної автокатастрофи.

«Тапі»

Біографічний мінісеріал розповідає про життя французького бізнесмена, політичного та громадського діяча Бернара Тапі. Його називають людиною з тисячею життів — він пробував себе в ролі співака, актора, ведучого й не тільки. Проти нього відкривали судові справи, а його життя з непідробним інтересом обговорював чи не кожен француз. Ким був насправді Бернар Тапі? Чому його постать вважають контроверсійною? Як він став настільки відомим? Відповіді на всі ці запитання можна буде дізнатися вже у вересні.

«Сексуальна освіта», 4-й сезон

Британський підлітковий серіал про дорослішання, спроби знайти себе та, звісно ж, сексуальну освіту повертається з новим довгоочікуваним сезоном. В ньому в житті головних героїв відбувається багато змін — Отіс, Ерік та їхні друзі починають навчання у Кавендішському коледжі, який кардинального відрізняється від звичного для них Мурдейлу, а Мейв насолоджується новим життям в Університеті Воллеса у США. Водночас герої, яких ми вже встигли по-справжньому полюбити, продовжать досліджувати себе та власну сексуальність, а також намагатимуться визначитися з тим, чого вони насправді хочуть від життя.

«Вірджин-Рівер», 5-й сезон

Намагаючись розпочати життя з чистого аркуша, медсестра Мелінда вирішує переїхати з Лос-Анджелеса до віддаленого містечка Вірджин-Рівер у Північній Каліфорнії. Там на головну героїню, яка отримує у своє розпорядження невеличкий будинок та влаштовується на роботу акушеркою й медсестрою, чекають нові зустрічі та несподівані відкриття, а ще усвідомлення того, що життя в маленькому містечку не таке просте, як може здаватися на перший погляд.

«Вдови в четвер»

Новий загадковий серіал від Netflix, знятий за мотивами книжки аргентинської письменниці Клаудії Пінейро. Домогосподарка Тереза знаходить свого чоловіка мертвим у басейні разом з його двома кращими друзями. Після цього починають відкриватися темні таємниці, які перевернуть життя жінки з ніг на голову.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *