Новини / Світ моди

«‎Нас завжди було шестеро. Це була сім’я, яка назавжди змінила те, ким ми були»: Дженніфер Еністон вперше прокоментувала смерть Меттью Перрі

Слідом за Меттом Лебланом та Кортні Кокс, які порушили тишу й особисто прокоментували раптову смерть свого колеги за серіалом «‎Друзі» та близького друга — Меттью Перрі, зворушливий пост актору присвятила й Дженніфер Еністон.

«Прощання з нашим Метті викликало шалену хвилю емоцій, яку я ніколи раніше не відчувала. Ми всі переживаємо втрату в якийсь момент нашого життя. Втрату життя або втрату любові. Можливість по-справжньому пережити це горе дозволяє відчути моменти радості та вдячності за те, що ми любили когось так глибоко. А ми любили його дуже сильно. Він був частиною нашої ДНК. Нас завжди було шестеро. Це була сім`я, яка назавжди змінила те, ким ми були і яким буде наш шлях»‎, — написала Еністон.

Окремо акторка (до якої, судячи з мемуарів Меттью Перрі, у нього були почуття) відзначила талант актора змушувати сміятися всіх навколо й поділилася милим фрагментом їхнього листування.

«Як він сам казав, якщо він не чув сміх, він думав, що помре. Його життя буквально залежало від цього. І йому це вдавалося. Він змусив усіх нас сміятися. І сміятися досхочу. Упродовж останніх декількох тижнів я перечитувала наші повідомлення одне одному. Сміялася і плакала, потім знову сміялася. Я буду зберігати їх вічно. Я знайшла повідомлення, яке він надіслав мені одного разу. У ньому все сказано. Дивіться другий слайд»‎, — додала Дженніфер.

«Метті, я дуже тебе люблю і знаю, що ти зараз у повному спокої й не відчуваєш болю. Я розмовляю з тобою щодня… Іноді я майже чую, як ти кажеш: «Чи можеш ти бути ще більш божевільною?» Спочивай, братику. Ти завжди робив мій день кращим»‎, — завершила Еністон.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *