Новини / Світ моди

Оракул на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Невдовзі розпочнеться чарівний новорічний період, і підказки від Оракула допоможуть вам отримати відповіді на питання, які хвилюють. Ексклюзивно для ELLE.UA нумерологиня, метафізикиня, фахівчиня із Таро Марія Лебедевич підготувала гороскоп на грудень 2023 року з відповідями на питання взаємовідносин, здоров`я, фінансів та інших ситуацій у житті.

Овен

Прощавай, старе, вітаю, нове

Цей період — закриття одного розділу вашого життя. Можливо, тому ви відчуваєте занепокоєння перед майбутнім. Послання Оракула заспокоює вас, запевняючи, що ситуація приносить безліч цінних уроків. Озброївшись цією мудрістю, вирушайте в дорогу, де на вас чекають нові люди, справи та події. Радуйтесь змінам, адже вони несуть благословення всім, кого торкаються! Для турботи про ваше майбутнє настав час звільнення від минулих образ.

Телець

День народження

Це послання розкривається перед вами у зв`язку з вашим днем народження або днем народження когось із вашого оточення, і воно несе відповідь на ваші запитання. Можливо, на святковій вечірці на вас чекає зустріч з вашою другою половинкою або відповідь на ваш запит стане особливим подарунком від близької людини, що пішла, яка відзначає ваш або свій день народження на небесах. Щобільше, це послання може означати, що подія, про яку ви мрієте, відбудеться напередодні наступного дня народження. Зверніть увагу на перші почуття та думки, які з`являться, вони містять важливі послання і можуть бути ключем до розуміння цього знака. Вірте, це позитивне знамення, наповнене радістю та можливостями.

Близнюки

Борг погашений

Старі тяжкості та звичка відчувати себе у боргу більше не обтяжать вас! Це послання передбачає суттєве покращення вашої фінансової ситуації. Ви ухвалили тверде рішення звільнитися від старих боргів, і Всесвіт винагороджує вас за це. Відкривається можливість скоротити борг завдяки новим потужним джерелам доходів і цінним порадам вашого внутрішнього провідника з оптимізації витрат. Скористайтеся моментом, і ви побачите, як ваш фінансовий стан швидко покращиться. Віддавайте 10% прибутків на благодійність, і ви несподівано для себе отримаєте багато грошей.

Раки

Ваше бажання здійснюється

Те, що ви мріяли, стає реальністю. Оракул, який знає чарівні таємниці залучення бажань у життя, радісно оголошує, що ваше бажання буде виконане. Щоб прискорити процес, слідуйте потоку свого життя, зберігайте максимальну концентрацію та спокій. Негативні думки можуть уповільнити вияв ваших бажань. Проводьте більше часу на природі, щоб ваш дух підіймався, зустрічаючись із магічними енергіями радості та вдячності. Не втрачайте здатність дивуватися і вірити у чудеса. Ваше бажання вже в процесі здійснення дайте йому місце у своєму серці й вірте в магію життя.

Леви

Новий будинок

Переїзд стане наступним кроком у правильному напрямку. Ви настільки гармонійно співвіднесені з ритмом биття серця землі, що Оракул може передбачати зміни в ньому раніше, ніж ви це самі помічаєте. Це послання відкривається, оскільки Оракул бачить позитивні результати вашого бажання змінити своє місце проживання. Якщо ви звернетеся з проханням, він готовий допомогти вам вирішити всі аспекти переїзду: від подолання смутку під час розлучення з поточним будинком до врегулювання фінансових питань та пошуку ідеального нового місця. Позитивна зміна у фінансовому становищі відкриває перед вами можливість значно покращити свої житлові умови.

Діви

Будьте собою

Зберігайте свою справжність — це основа вашої сили. Ваша максимальна продуктивність та ефективність виявляються, коли ви відверті у відносинах із собою та оточенням, демонструючи свої справжні якості. Намагаючись відповідати чиїмось очікуванням, ви втрачаєте контакт зі своїми почуттями, які є важливими напрямними. Відповідь на запитання проста: «Будьте собою». Поведінка, мова, і навіть стиль одягу — це вираз вашої індивідуальності. Не турбуйтеся, що можуть подумати інші. Підтримуючи свою справжню сутність, ви даруєте оточенню можливість полюбити вас саме такими, якими ви є. Вірте у свої ідеї та втілить їх у життя!

Терези

Хай буде, що буде

Не намагайтеся контролювати ситуацію, і тоді ваша звільнена енергія швидко притягне бажане. Всесвіт чує ваші таємні бажання та охоче відповість на них. Відпустивши прагнення контролювати кожен аспект, ви відкриєте двері для позитивних змін. Допоможіть їм, звільнившись від бажання дізнатися, як усе складеться. Виявіть силу в розслабленні та довірі Вищим Силам. Велич Всесвіту краще організовує події, тому довіртеся божественній мудрості, дозволяючи їй організувати все якнайкраще. Якщо ви сумніваєтеся, можливо, варто повернути собі контроль. Але Оракул упевнений, що шлях до здорового способу життя починається з довіри. Не турбуйтеся — все влаштується якнайкраще.

Скорпіон

Просіть того, чого хочете

Дозвольте Всесвіту і людям дізнатися, що вам потрібно. Це послання нагадує, наскільки важливо просити про виконання бажань. Всесвіт дуже схожий на ресторан, де потрібно спочатку зробити замовлення, щоб вам щось принесли. Обставини, що склалися, закликають вас до ясності та дії. Вирішіть, чого ви щиро бажаєте, і передайте це Всесвіту. Не соромтеся включити у свої молитви фрази на кшталт «Це чи щось краще». Головне — зробіть чітку заяву щодо ваших бажань. Дозвольте собі спілкуватися з енергією Всесвіту, обмеживши себе лише ясним та щирим визначенням своїх потреб.

Стрілець

Зв`язок із природою

Перебування на свіжому повітрі омолодить і надихне вас. Дане послання відкрилося, тому що ваше тіло і душа гостро потребує свіжого повітря, сонячного світла, спілкування з деревами, квітами, птахами, тваринами. Сенс послання зрозумілий: «Вийдіть з дому!» Відповіді на запитання ви знайдете на природі, де легко думати та народжуються творчі ідеї. Навіть коротка прогулянка в обідню перерву принесе вам величезну користь. Для підняття настрою та отримання позитивних емоцій вам потрібне сонячне світло. Створіть вдома куточок природи за допомогою квітів, фонтанчика та кристалів.

таро декабрь 2024

Козоріг

Осінь

Восени все зійдеться, і ви зберете рясний урожай. Остаточну відповідь на запитання буде дано лише восени. А поки він дозріває, вам потрібно доглядати його як рідкісну квітку. Продовжуйте прагнути бажаного, використовуючи позитивні думки, афірмації та молитви. Дійте відповідно до керівництва згори. Плоди ваших дій і молитов дозріють, коли листя почне жовтіти і повітря наповниться осінньою прохолодою. Якщо ви зайняті якимсь проєктом, то він наближається до завершення.

Водолій

Лікування через прощення

Це послання каже: ваша молитва буде почута, коли ви повернете собі здатність прощення. Навіть якщо гнів виправданий, він несе шкоду. Лють блокує шлях до виконання ваших бажань. Виходьте на свіже повітря, просіть Всесвіт очистити ваш розум, тіло та емоції від важких енергій. Рішення звільнитися від старого гніву приносить величезні блага. Сфокусуйтеся на сьогоденні, залиште минуле позаду, і ваш шлях до зцілення відкриється.

Риби

Зустріч з Ангелом Радості

Це послання від Оракула знаменує важливу подію: або ви, або ваша близька подруга чекає на появу дитини або скоро про це дізнається. Це стане джерелом безлічі позитивних емоцій. Крім того, це послання може передбачати швидку появу названої дитини. Підготуйтеся до радісної зміни у вашому житті.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *