Новини / Світ моди

9 головних трендів цієї зими

Щосезону ми оглядаємо колекції провідних світових брендів, аби виокремити тенденції з подіуму та тримати руку на пульсі модного світу. Проте не варто сприймати добірку трендів за хрестоматію, обов`язкову до виконання, скоріше — як базу натхнення для ваших експериментів. Отже, нова порція неочевидних зимових трендів зі світових подіумів до вашої уваги! 

1. Кольорове хутро

Нинішнього сезону на хутро перетворилось буквально все, що ми бачимо на подіумах, — від сумок до верхнього одягу. У такій інтерпретації кольорове хутро виглядає вдалим акцентом, головне — не забуваємо про Greenpeace і віддаємо перевагу лише штучному матеріалу.

2. Краватка

Класичний прийом у стайлінгу, до якого ми не втомлюємось повертатись. Для більш вражаючого ефекту спробуйте не тільки додати краватку поверх сорочки, а й заправити нижню її частину у брюки або спідницю.

3. Underwear

Уже котрий сезон ми спостерігаємо, як делікатно дизайнери імплементують у цілісні образи елементи спідньої білизни. Спершу це були акуратні ліфи, а відтепер у фокусі труси й панчохи — з легкої подачі Міуччі Пради в Miu Miu. 

4. Червоний

Lady in red, безумовно, не поступається своєю позицією. У пріоритеті — довга сукня прямого силуету зі складним кроєм, як у Alexander McQueen, або ж зовсім напівпрозора тканина з мереживом, що її пропонує у своїй колекції Іван Фролов.

5. Шкіряна сукня

У центрі уваги як мінісукні, так і стримані варіанти нижче коліна. Останні можна легко адаптувати навіть під офіс — варто лише додати водолазку й чоботи. Така вона, магія стайлінгу!

6. Дублянка

Дублянка як із маминої шафи двадцятирічної давнини повертається. Цьогоразу експериментуємо не тільки з кроєм, але і з кольором та довжиною.

7. Large  bag

«В неї можна вмістити ціле життя» — саме такий розмір сумки сьогодні є найактуальнішим. Попередницею тренду свого часу стала Джейн Біркін — вона носила рекордно великі сумки Hermès, а тепер ми маємо змогу йти за її прикладом.

8. Bird Effect

Особлива фактура «подрібненої» тканини, що нагадує пташине пір’я, з’явилася в колекції Світлани Бевзи під час її показу в Нью-Йорку і також прослідковується в колекціях світових брендів. Унікальний і напрочуд ніжний мікротренд.

9. Оксамит 

Що може бути вишуканішим за оксамит? Збираючись на особливу подію, придивіться саме до цієї тканини. Монохромний костюм-двійка за прикладом тих, що створив цього сезону Олів`є Рустен для Balmain, безаперечно стануть ошатною прикрасою вашого гардероба. 

Колажі: Катерина Серегова 


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *