Новини / Світ моди

Модна спортивна колекція, з якою ви полюбите фітнес

Хто сказав, що спортивний одяг не може бути базою для романтичного побачення, прогулянки з подругами чи домашніх посиденьок під улюблений серіал на Netflix з відерцем попкорну? Нова спортивна лінійка від Sister’s Aroma — Sister’s Sport змінює погляд на одяг і лайфстайл в цілому, тому має філософію: no pressure, just enjoy!

До першого лімітованого дропу українського бренду увійшли сети одягу та інвентар.  Пропонуємо розглянути моделі детальніше, аби обрати для себе найкращий варіант.

Наприклад, вашим ідеальним сетом на всі випадки життя може стати безшовні шорти в рубчик та топ або бра.

Це ті самі шорти, які ви не захочете знімати. Бо у них буде зручно тренуватися у спортзалі, піти на прогулянку з собакою, помедитувати чи просто залишитися вдома і їсти піцу. 

Та той самий топ, який можна доповнити жакетом та піти у офіс. А можна скомбінувати з худі та легінсами — і ось, ваш лук ідеально підходить для спортзалу чи суботнього сніданку в улюбленому закладі.

А ще — бра, яке не сковує рухів та не перетискає жодної ділянки тіла. Дуже стильно виглядає і у спортзалі на тренуванні, і у повсякденних луках.

Кольори: dark graphite/чорний, plum/фіолетовий, dirty blue/блакитний.

Спортивне спорядження, з яким ви полюбите спорт 

Килимок для йоги

Ваше ідеальне доповнення до ранкової йоги, медитацій, стретчингу та будь-якого тренування!

Прокинутися спокійним ранком, випити стакан води з лимоном, зробити улюблені асани з йоги, приготувати млинці на сніданок — це теж план вашого ідеального початку дня? Тоді новенький килимок Sister’s Sport вам точно підійде. 

Кольори: blue/блакитний, peony pink/пудровий, graphite/графітовий.

Гантелі

Тримати себе у тонусі, будувати тіло мрії чи просто виділити півтори години для концентрації на собі — з якою метою ви б не займалися спортом, гантелі точно допоможуть вам на цьому шляху. 

Кольори: dirty blue/блакитні, black graphite/чорні

Обтяжувачі

Відпрацювати тренування вдома, як у спортзалі? Легко — з обтяжувачами Sister’s Sport! Правильна техніка виконання, трохи вашого часу та регулярності — і ви досягнете бажаного результату. 

Колір: dirty blue/блакитні.

Резинки для спорту

Ті самі резинки для спорту, що не врізаються у тіло, добре розтягуються і змусять м’язи палати під час кожного підходу. 

Всі новинки можна переглянути та замовити на сайті Sister’s Aroma. Обирайте спортивний одяг або спорядження, щоб завжди виглядати вау та отримувати від життя максимум!


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *