Новини / Світ моди

Як створити свіжий весняний beauty-образ на щодень

Березень уже розсипав свої флюїди в повітрі, і ми з кожним днем дедалі більше відчуваємо наближення весни. Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька розповідає, як створити свіжий весняний образ на кожен день.

Весна — сезон кокетства. Саме тому ваш ідеальний beauty-образ повинен бути невинно-спокусливим. За вашу чарівність цієї весни відповідають пастельні жіночні відтінки у тандемі з осяйною або металевою палітрою: візажисти рекомендують поєднувати ніжні тіні з інтенсивними стрілками.

Для створення акцентів у вашому makeup-образі придивіться до новинки, що змінює правила гри — тіней Idôle Tint від Lancôme.

Їх універсальна формула в поєднанні з геніальним багатофункціональним аплікатором допоможе вам створювати різноманітні образи. Щоб створити графічну підводку, просто переверніть аплікатор на тонкий бік.

А в новій колекції Stellar Love від Kiko Milano ви знайдете розкішні насичені кольори з блискітками та зоряним пилом, які зроблять будь-який образ романтичним, сміливим та виразним, підкресливши наміри закохувати та бути коханими.

Для створення повсякденного весняного макіяжу мені імпонують мерехтливий рожевий та персиковий з палетки тіней Stellar Love, космічно красивий Зволожувальний бальзам для губ з блискітками, а також блідо-рожевий Блиск з ефектом збільшення губ.

Також пам’ятаємо, що рівний тон обличчя — база бездоганного макіяжу. Я знайшла ідеальний варіант такого засобу, який зведе вас з розуму, якщо ви шукаєте не тільки ідеальний санскрін, але й надійний комплексний захист від фотостаріння. Сонцезахисний крем Sunforgettable Face Shield Spf 50 від Colorescience однозначно стане вашим улюбленцем. Цей продукт з легкою зволожувальною текстурою, фізичними фільтрами та потужними антиоксидантами у складі допоможе зберегти тон шкіри без небажаної пігментації, підтримати її пружність і продовжити молодість.

Засіб включає запатентовану технологію EnviroScreen, яка відповідає за захист від шкідливого для шкіри випромінювання різних типів: ультрафіолетового, блакитного, інфрачервоного. Крем створює просто неймовірний ефект красивої підсвіченої шкіри та відпочилого обличчя

Перевірено: з легким весняним макіяжем чудово поєднуються ультрамодні шпильки.

Пік популярності шпильок для волосся припав на нульові, а сьогодні крабики, затискачі та шпильки знову в тренді. Дизайнери повернули їх у наші скриньки, і це припало до душі багатьом знаменитостям та зіркам streetstyle. Маленька деталь може додати образу акцентів, яких бракує: наприклад, елегантні крабики зроблять романтичним навіть базовий спортивний одяг.

Задля того, щоб ми почали весну яскраво бренд аксесуарів для волосся Invisibobble, та бренд базового одягу для життя та спорту Hey Becca, об’єднались, щоб ваші fashion look стали ще більш комфортними та стильними. Тільки погляньте, як круто ці бренди метчаться разом!

Бренди доклали зусиль, щоб кожна з нас відчула ту весняну легкість від приділеного собі часу. Заняття йогою, некваплива пробіжка або розтяжка з ентузіазмом — не важливо, адже коли ви відчуваєте себе комфортно та при цьому привабливою, все йде по плану та з великим задоволенням.

Бренди підготували ексклюзивні пропозиції для своїх клієнтів: тільки з 1 по 8 березня при замовленні у Becca від 2000 UAH ви отримаєте набір культових гумок серії Power у подарунок (пропозиція лімітована, кількість подарунків обмежена); при замовленні у Becca до 2000 UAH — отримайте знижку -20% на всю продукцію Invisibobble; а при купівлі будь-яких 2-х аксесуарів Invisibobble — отримайте сертифікат Hey Becca на знижку -500 UAH на вироби бренду (при сумі замовлення від 1700 UAH).


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *