Новини / Світ моди

Тренування, концерти та колекції одягу: важливі ініціативи весни, створені для підтримки українців

Благодійне тренування просто неба, яке організовує Даша Квіткова, акустичний концерт гурту «Без обмежень», новий сезон культурного артпростору зі збором на ЗСУ — ці та інші ініціативи з`явилися зовсім нещодавно, щоб підтримати українців.

На що варто звернути увагу? Ми зібрали актуальні ініціативи для ментального здоров`я молоді, допомоги українським військовим, дітям та людям, які постраждали від війни. 

Благодійний концерт «Без обмежень»

Де: МЦКМ
Коли: 11-12 квітня | 19:00

Київські концерти — продовження великого туру гурту «Разом до Перемоги». Музиканти матимуть акустичний виступ — виконають пісні, присвячені українській сміливості та незламності в боротьбі за свободу. Зібрані кошти гурт планує передати на FPV-дрони та снайперські комплекси для ССО.

Кампейн My Super Sweet Wishlist від Rescue Now

Команда Rescue Now зібрала бажання волонтерів у стилі шоу MTV 2000-х — тепер їхні звичайні «хотілки» змінилися на мрії про допомогу Україні. Кампейн нагадує іноземцям, що війна триває, а потреби людей трансформуються. За посиланням можна ознайомитися з My super sweet wishlist: ukrainian edition та зробити донат на гуманітарну допомогу для українців. 

Новий сезон культурного артпростору V`YAVA

Де: Сад Бажань на ВДНГ
Коли: 27-28 квітня

У новому сезоні артпростір V`YAVA масштабується — об’єднає музику та інші напрями українського мистецтва. На гостей чекає розширена територія з двома сценами, виступи українських артистів і гуртів, виставки сучасних художників, сеанси українського кіно, ярмарки, лекторій та інші розваги. Команда артпростору збирає 4 мільйони гривень на потреби 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ і придбання інкубаторів для порятунку немовлят із прифронтових територій за допомогою ініціативи UNITED24. 

Аксесуар від O.TAJE та CVIT

O.TAJE презентував в’язану стрічку як альтернативу трендовим бантам. Увесь прибуток з продажу аксесуара український бренд планує передати фонду CVIT. Ініціативу реалізують для проєкту «Мультизбір», у межах якого планують закрити потреби військових. Придбавши стрічку, клієнти можуть виграти один із трьох сертифікатів на 10 000 грн на шопінг в O.TAJE.

Благодійний дроп NOVITSKA х Фонд Маша

У NOVITSKA запустили новий дроп світшотів з вишитими символічними серцями. Для запуску проєкту бренд зібрав команду у Львові, яка продекламувала рядки вірша Володимира Сосюри «Любіть Україну». Прибуток з продажу одягу NOVITSKA планує перерахувати у «Фонд Маша» на допомогу жінкам та дітям, постраждалим від війни. 

Підтримка ментального здоров’я підлітків та молоді від Jerry Heil та ЮНІСЕФ

Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні разом зі співачкою Jerry Heil та психологинею Світланою Ройз презентували пісню Believe me! («Повір!») для підтримки підлітків і молоді. Композиція-афірмація створена в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» — вона допоможе слухачам налаштуватися на самопідтримку, відчути спроможність вплинути на свій стан і зберегти віру у власні сили. 

Даша Квіткова та її благодійне тренування

Де: паркінг ТРЦ Blockbaster Mall у Києві
Коли: 25 травня

Даша Квіткова запрошує на тренування просто неба — у заході можуть узяти участь понад 500 охочих. Подію проведуть чотири відомі українські тренери разом з інфлюенсеркою. Головна мета заходу — збір для дітей, які проходять лікування від раку. Усі донати за участь у тренуванні перерахують на фонду «Таблеточки».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *