Новини / Світ моди

5 способів стати сексуальнішою

Сексуальна енергія — одна з найсильніших у світі. Вона не тільки допомагає вибирати для стосунків найгідніших чоловіків, а й у принципі йти по життю сміливіше і впевненіше. Beauty-редактор ELLE.UA Олена Бабіцька склала список із п`яти дій, які допоможуть вам стати сексуальнішою.

Бути собою

Багато дівчат допускають небезпечну помилку в спробах стати сексуальнішими — вони приховують свої яскраві емоції і надягають «маску» манірної недоторки або фатальної стерви. Насправді ваші емоції, широка посмішка, щирий сміх — це і є фактори, які неймовірно посилюють внутрішню сексуальну енергію та допомагають транслювати її усьому світу.

Кадр із серіалу «Секс у великому місті»

Дивитися порно

Ні, це зовсім не соромно. Перегляд порно не тільки допоможе вам дізнатися про свої власні потаємні фантазії, але також зробить вас більш розкутою. Це ж, як мінімум, цікаво — виявити, на які тригери реагує ваш мозок і ваше тіло найактивніше.

Мастурбувати

Цей пункт нерозривно пов`язаний із переглядом порно. Якщо ви новачок у цій справі, на допомогу вам власні пальці — з їх допомогою ви дізнаєтеся про свої головні ерогенні зони, способи отримати розрядку, інтенсивність впливу та інші нюанси, які важливі для досягнення оргазму. Якщо ви регулярно мастурбуєте, не соромтеся розширити межі знань і замовляйте спеціальні аксесуари із секс-шопу. Почніть із вібраторів, які впливають виключно на клітор, а потім переходьте на складніші версії для стимуляції точки G.

Заспокоїтися

Сексуальна енергія просто несумісна з поспіхом, тривожністю та депресією. Найсексуальніші жінки дуже спокійні — у жодному разі не плутайте це з відсутністю емоцій. Тут мова швидше про внутрішню силу і той особливий спокій, який виходить з відчуття впевненості в собі.

Кадр із фільму «Гра Моллі»

Нанести спокусливий аромат

Факт: вдало підібраний аромат може посилити чуттєвість та привернути увагу оточуючих. Мабуть, одним із найпривабливіших парфумів можна назвати Baccarat Rouge 540 від Maison Francis Kurkdjian. Поетична алхімія парфумера Франсіса Куркджяна — результат співпраці Будинку Maison Francis Kurkdjian та культового будинку кришталю Baccarat на честь його 250 річниці. Яскравий і складний, Baccarat Rouge 540 відчувається на шкірі бурштиновим, квітковим та деревним бризом з жасмину та сяйва шафрану, щоб розкритися деревним відтінком свіжозрізаного кедра, а згодом стати рідкісною мінеральною амброю.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *