Новини / Світ моди

Що важливо пам’ятати під час коридору затемнень з 14 по 28 жовтня

Коридор затемнень розпочнеться вже завтра. Він триватиме з 14 жовтня до 28 жовтня 2023 року. Ексклюзивно для ELLE.UA ведична астрологиня та енергопрактикиня Анна Велика Ведмедиця розповіла про те, як правильно поводитися в цей особливий період, щоб не нашкодити ні собі, ні стосункам з оточенням.

Під час коридору затемнення найнесприятливішими вважаються дні його початку та завершення. У ці дні особливо може відчуватися напруга та незрозуміла втома. Важливо пам`ятати, що коридор затемнень кожного впливає індивідуально, але існують рекомендації, які допоможуть вам пройти цей період легше.

Уникайте важливих рішень

Утримайтеся від підписання важливих договорів, укладання серйозних угод.

Підтримуйте внутрішній спокій

Затемнення часто підвищують тривожність, тому важливо приділяти увагу своїй внутрішній рівновазі та практикувати методи релаксації, медитації та йоги.

Відкладіть важливі починання

Якщо у вас є плани поміняти роботу або почати новий проєкт, краще це відкласти до закінчення затемнення. Цей час більше підходить для завершення поточних завдань та перегляду ваших планів та цінностей.

Підтримуйте баланс

Енергія затемнення може спричинити емоційну напругу. Рекомендується в цей період не бояться звертатися за психологічною допомогою, практикувати йогу та інші релаксаційні методи підтримки спокою.

Практикуйте самотурботу

Це прекрасний період для того, щоб прислухатися до себе і своїх бажань. Проводьте час із собою та пізнавайте себе.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *