Новини / Світ моди

Фішки макіяжу на 14 лютого, які зроблять вас неперевершеною

Макіяж — ключова деталь вашого ретельно продуманого образу на 14 лютого. Цього дня дуже доречно вибрати персикові, рожеві та бежеві відтінки, зробити легкий рум`янець, неяскраві природні брови та коричневі вії, а також скористатися безбарвним блиском або ніжно-рожевою олією для губ. 

Фішки макіяжу на 14 лютого, які зроблять вас неперевершеною

Витончена елегантність

Якщо ви плануєте обрати атласну або шовкову сукню, то найкраще рішення для макіяжу — це золотисті або бежеві тіні, насичені рожеві або персикові рум`яна. Стримано та водночас розкішно! 

Більше блиску та сяйва

Головне, щоб фаворитом був блиск здорової шкіри, а не гліттер по всьому тілу. Додайте в тональний крем крапельку рідкого хайлайтера, і вийде ефект красивого сяйва. Тіні та помаду можна вибрати за настроєм.

Макіяж очей

У цей день навіть акцент на очі має бути легким, свіжим і непомітним. Відтінки коричневого допоможуть створити виразний погляд, головне — добре розтушувати! 

Котячий погляд

Чудова ідея для дівчат, які хочуть виглядати загадковими та витонченими. Але важливо не переборщити з шириною стрілок — тоненькі і трохи загострені хвостики підійдуть дуже доречно. Вугільно-чорна туш і тіні будь-якого кольору ідеально доповнять образ.

Смокі айс

Це найвиразніший макіяж, якщо ви плануєте святкову фотосесію або ж просто хочете пофліртувати очима. Смокі підходить абсолютно всім, якщо правильно нанести той самий колоритний серпанок. Плавні переходи та благородні кольори дадуть вам змогу бути в центрі уваги та притягувати погляди оточення!

4 лайфхаки макіяжу до 14 лютого

  1. Здорова шкіра обличчя — найкраща основа для макіяжу, тому не забувайте створити привабливий ефект хайлайтерами, бронзерами, сяйнистими базами під макіяж.
  2. Якісна пудра може візуально зробити вас на п`ять років молодшою! Придивіться до мінеральних продуктів і не економте на хорошому пухнастому пензлику. 
  3. Помада для романтичного вечора має бути стійкою, щоб і після романтичної вечері з келихом вина, і після поцілунків бути впевненою, що вона не скотилася, не втратила колір, і ваші губи мають такий самий привабливий вигляд, як і на початку вечора.
  4. Білий олівець може збільшити губи не гірше за два мілілітри філера. Для цього окресліть лінію верхньої губи, ретельно розтушуйте, а в центр нижньої губи додайте крапельку прозорого блиску.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *