Новини / Світ моди

Як почуватися ще здоровішою та сильнішою: біоідентичні пеллети Biopell для покращення якості життя

Чи знайомий вам стан, коли потрібно давати раду з багатьма справами, і ви замислюєтеся, де знайти в добі додаткові години, а самій почуватися більш енергійною, зібраною та ефективною? І, зрештою, не лише встигати все, але й мати можливість просто отримувати більше задоволення від життя і почуватися добре та гармонійно? На наш фізичний і ментальний стан напряму впливає баланс гормонів в організмі. Сьогодні ми поспілкувалися з лікаркою гінекологинею-ендокринологинею вищої категорії з досвідом понад 29 років, кандидаткою медичних наук, експерткою бренду Biopell Тетяною Шевчук про новітній метод гормональної терапії — біоідентичні пеллети Biopell, їхній принцип дії, переваги та ефективність у вирівнюванні гормонального фону та поліпшенні якості життя. 

Біоідентичні пеллети —  сучасна сертифікована технологія з Бразилії, яка спрямована на покращення якості життя всього за 15 хвилин.

Біоідентична пеллета — це гранульований мікроімплант розміром з рисове зернятко, 3 мм у діаметрі та до 10 мм завдовжки, який містить у собі біоідентичні (рослинні) гормони, біоактивні молекули, вітаміни та коферменти зі структурою, ідентичною тим, що природно виробляються в організмі. 

Пеллети діють як резервуар для біоактивних молекул, дозволяючи організму отримувати постійну і потрібну мікродозу протягом дня і ночі.

Встановлення пеллет — це швидка та безболісна процедура, яка займає лише 15 хвилин і виконується з використанням місцевої анастезії. При імплантації під шкіру людини пеллета взаємодіє з потрібним гормоном і впливає на поліпшення якості життя. Через деякий час пеллета розчиняється самостійно.

Для кого пеллетотерапія є найбільш актуальною — людям із яким ритмом життя, з якими станом здоровʼя та скаргами?

Пеллетотерапія, або гормональна терапія за допомогою пеллет, стає все більш популярним методом підтримки здоров’я та поліпшення якості життя.

Сучасний ритм диктує свої умови: доводиться бути витривалими і витрачати багато енергії щодня. Пеллетотерапія може бути корисною для тих, хто веде динамічний спосіб життя, зокрема:

  1. Жінкам, які регулярно займаються спортом або фітнесом.
  2. Тим, хто хоче мати стабільно високий рівень енергії для успішного виконання щоденних обов’язків та досягнення своїх цілей.

Також терапія пеллетами допомагає жінкам з гормональним дисбалансом. 

Вона рекомендована:

  1. Жінкам у період менопаузи або пременопаузи, які страждають від таких симптомів, як припливи, нічне потовиділення, зниження лібідо та зміни настрою.
  2. Жінкам з передменструальним синдромом (ПМС), у яких спостерігаються серйозні гормональні коливання.

Пеллетотерапія поліпшує якість життя жінок із хронічною втомою, депресією або тривожністю, які можуть бути пов`язані з гормональними змінами. Також пеллети допомагають побороти проблеми зі сном, хронічний біль та зниження когнітивних функцій.

Біодентичні пеллети забезпечують швидкий результат? Як довго в середньому треба очікувати настання терапевтичного ефекту?

У 20% випадків повний ефект від пеллетотерапії настає в момент доустановки пеллет на 3-й місяць або при повторній постановці. Але позитивний вплив на організм починає здійснюватися з першої імплантації та цей ефект можна відстежити при повторному скринінгу.

Наскільки тривалим є ефект від встановлення пеллет, як часто треба змінювати капсулу і чи можна користуватися ними безперервно?

Ефект дії пеллет триває від 6-8 місяців, подекуди й довше, це залежить в тому числі від індивідуальних особливостей організму. Траплялися випадки, коли пеллета діяла понад 1 рік.

Якщо це необхідно, після завершення дії пеллети проводиться повторна установка. Пеллети можна встановлювати на постійній основі.

Чому читачкам ELLE.UA, які в більшості є жінками з активним способом життя, варто звернути увагу біоідентичні пеллети?

Біоідентичні пеллети можуть бути зручними та корисними для жінок з активним способом життя з ряду причин:

  1. Пеллети покращують якість життя, позбавляють від хронічної депресії та втоми, відновлюючи баланс гормонів;
  2. Підвищують лібідо;
  3. Покращують настрій;
  4. Стабільно надходять у кров в обхід ШКТ;
  5. Для багатьох жінок біоідентичні пелети можуть бути ефективним методом лікування симптомів менопаузи, включаючи приливи, коливання настрою, сонливість;
  6. Коли рівень гормонів у жінки збалансований, вона частіше відчуває себе енергійною та має більше бажання братися за справи. Це може підвищити її мотивацію та продуктивність в роботі та особистому житті;
  7. Покращення якості сну за допомогою пеллети з мелатоніном.

Чи є біоідентичні імпланти ефективним методом гормонотерапії? Які ключові переваги пеллетотерапії над прийомом препаратів у таблетованій формі ви можете виділити?

Біоідентичні пелети — найефективніший метод гормонотерапії завдяки таким властивостям:

Стабільність рівня гормонів: пеллети забезпечують стабільне та постійне вивільнення біоідентичних гормонів. Це дозволяє уникнути різких коливань рівня гормонів, що часто спостерігаються при інших методах гормонотерапії, таких як таблетки або креми;

Пеллети не пригнічують синтез власних гормонів організмом, що вигідно вирізняє їх з-поміж інших методів гормонотерапії. При імплантації під шкіру людини пеллета прицільно взаємодіє з потрібним гормоном і забезпечує бажаний ефект;

Тривала дія: після встановлення пеллет вони можуть залишатися в організмі протягом 6-8 місяців, забезпечуючи тривалий ефект без потреби в частому застосуванні або введенні;

Менше необхідних процедур: у порівнянні з іншими методами, такими як щотижневі ін`єкції або щоденний прийом таблеток, пеллети потребують менше уваги та зусиль з боку пацієнта;

Індивідуалізація дозування: пеллети дозволяють індивідуально дозувати гормони для кожного, аби досягнути балансу;

Натуральність: біоідентичні гормони, що містяться в пеллетах, мають молекулярну структуру, ідентичну гормонам, які виробляються організмом. Це мінімізує ризик побічних ефектів та робить терапію безпечною.

Як встановлення біоідентичного імпланту впливає на вагу та на якість тіла?

Наш організм — цілий набір складних взаємопов’язаних процесів. І зайва вага та постійне бажання поїсти можуть свідчити про надлишок або дефіцит інсуліну.

Інсулін — важливий гормон, який відповідає за зниження рівня глюкози в крові та синтезує глюкозу правильно і в потрібній кількості для інших органів.

Дефіцит метформіну може спровокувати порушення контролю рівня глюкози у крові. Якщо ж людина зможе отримувати протягом доби потрібну дозу гормону, ситуація зміниться: рівень цукру перебуватиме в межах норми, і при цьому для пацієнта відпадає необхідність постійного приймання медичних препаратів. Будь-які порушення, повʼязані з цим гормоном, призводять до розвитку ожиріння, порушення обміну речовин і розладів харчування.

Пеллета з Метформіном забезпечує: 

  1. Контроль апетиту та ваги;
  2. Поліпшення метаболічного профілю;
  3. Зменшення ризику розвитку цукрового діабету;
  4. Зниження рівня цукру в крові;
  5. Контроль гормонального фону.

Як пеллети взаємодіють із іншими лікарськими засобами: наприклад, зі звичайними нестероїдними протизапальними препаратами, такими як ібупрофен і парацетамол, а також із препаратами, які багато пацієнтів приймать на постійній основі: наприклад, із антидепресантами?

Пеллети — це лише форма введення препарату (аналогічно з підшкірною ін’єкцією). Тому вся фармакодинамика аналогічна. Орієнтуватися треба на хімічну формулу препарату в пеллеті.

Наскільки комфортними є капсули в носінні? Чи не впливають вони на можливість проведення beauty-процедур: відвідування хамаму, сауни чи солярію, а також введення філерів або ботулотоксину?

Протягом двох тижнів після встановлення пеллет не можна відвідувати спортзал, сауну, лазню, басейн, а також не можна приймати ванну та робити масаж й інші активні процедури. Виключаються катання на велосипеді, кінний спорт, тривалі перельоти та переїзди.

Пеллети вживляються максимально глибоко в підшкірно-жирову клітковину, враховуючи анатомічний рельєф зони вживлення, тому після встановлення пацієнт їх не відчуває. 

Де знайти сертифікованого лікаря для того, щоб почати курс пеллетотерапії?

Щоб підібрати сертифікованого лікаря, ви можете звернутися до компанії Biopell Medical. Менеджер знайде найкращого лікаря у вашому місті. А також на сайті Biopell Medical ви можете ознайомитися зі списком сертифікованих лікарів.

Будьте здоровими!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *