Новини / Світ моди

5 сумок та шоперів від українських брендів, присвячених Україні та її культурі

За час повномасштабної війни українські бренди не лише не припинили свою роботу, а й регулярно тішать прихильників новими важливими колекціями, зробленими з любов`ю до рідної країни. В нашій сьогоднішній добірці — сумки зі змістом від українських брендів, присвячені Україні та її культурі.

Синьо-жовта сумка з колекції «Незламна країна» від Blackwood

Надихнувшись героїзмом і стійкістю українців, авторська майстерня виробів зі шкіри та дерева ручної роботи Blackwood створила 4 моделі сумок в синьому та жовтому кольорах, доповнених унікальними авторськими композиціями з квітів. Колекція «Незламна країна» розлетілася по всьому світу, нагадуючи іноземцям про боротьбу українців та тішачи око українців за кордоном. У рамках благодійної ініціативи Save Ukraine Blackwood спрямовує 7% з усіх продажів на допомогу ЗСУ та людям, які постраждали від війни.

Сумка, присвячена Одесі, від одеського бренду Étape

У рамках благодійної акції разом з фондом «Безмежні можливості», метою якої є зібрати кошти на відновлення постраждалих під час нещодавніх обстрілів Одеси будівель, український бренд Étape створив ексклюзивну лімітовану колекцію сумок із ручним розписом. За основу взято одну з найпопулярніших моделей бренду — Mimi Bag. На кожній сумці зображено всесвітньо відомий символ Одеси: Воронцовський маяк, фрагмент Сабанєєвого мосту, двері роботи Михайла Реви на Ланжероні, фрагменти Оперного театру, колонада. Не буде двох абсолютно однакових сумок — кожна буде унікальною. До роботи над малюнками долучилася талановита художниця, уродженка Хмельницької області Оксана Карпенко.

Шопер з орнаментом «коник» від ByMe

Традиційні українські візерунки — нескінченне джерело натхнення для дизайнерів. Особливо сьогодні, коли навіть найменша деталь, просякнута любов`ю до рідної країни, має надзвичайно важливе значення. Аби важливі деталі були з вами поруч завжди та всюди, український бренд ByMe створив зручні, мінімалістичні шопери у трьох кольорах, прикрашені лише невеличким орнаментом «коник» — вишитим фрагментом із підризника XVIII столітт. Маленька деталь із цінним змістом.

Сумка кросбоді з патчем з колаборації з Музеєм Гончара від S-Cape

Якщо ви хочете поповнити свій арсенал абсолютно унікальною сумкою, пропонуємо зробити її самим, звернувшись за допомогою до українського бренду S-Cape. Практична кроссбоді з асортименту бренду + один із патчів, присвячених традиційним візерункам різних регіонів України та створених у колаборації з Музеєм Гончара = унікальна річ, яка стане цінним експонатом у вашій колекції. Серед патчів: патч «Крим», створений за мотивами давніх зразків вишивки з приватної колекції Рустема Скибіна; «Гуцульщина» — натхненний гуцульською писанкою 1950-1980 років; Слобожащина — натхненна вишитим рушником з павичами та пташками зі Слобожанщини тощо.

Шопер із серії «Вдома…» від Orner

Втрачене відчуття дому — одна з найболючіших проблем, з якою зіштовхнулися українці після початку повномасштабної війни. Бренд Orner вирішив присвятити серію шоперів темі дому й ідеї про те, що де, б ми не були, найкраще все одно лише в одному місці — вдома, в рідній країні. До серії увійшли шопери «Вдома все рідне: Калина», «Вдома все смачно: Борщ», «Вдома все квітне: Чорнобривці», «Вдома найкраще: Прапор» і не тільки. Аксесуар з теплим змістом, який зігріє серце в будь-якому куточку світу.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *