Новини / Світ моди

Повний нумерологічний Таро-прогноз на вересень 2023 року

Ексклюзивно для ELLE.UA нумерологиня, метафізикиня, фахівчиня із Таро Марія Лебедевич склала докладний прогноз на вересень. Звіряємося з ним, щоб зробити життя більш повноцінним і вберегти себе від прикрих помилок.

Код вересня — 17 Зірка

Можливо, цей місяць стане багатьом нагородою. Адже в ньому закладено виконання наших бажань та надія на майбутнє. Кожна людина, як маленька дитина, якій нічого не страшно, все одно вірить у диво та загадує бажання.

Код 17 Зірка дозволяє зробити менше помилок, тому що дає кожному з нас додаткову інтуїцію для прийняття мудрих рішень. Цей Код є символом впевненості в майбутньому та оптимізму, зв`язку з нашими Ангелами-Охоронцями, які дають нам підказки на те, щоб ми залишалися відкритими для подарунків Долі.

Що треба прибрати у вересні, щоб місяць був позитивним:

✓всі негативні думки та емоції (особливо страх, оскільки страх сковує нас, він панує зараз на повну силу),

✓лінь,

пасивність,

✓сум,

✓сльози,

✓відсутність нових ідей,

✓ зоряну хворобу (хтось може зазіртися і не помітити землі під ногами, через що можна буде дуже боляче впасти).

Що необхідно особливо цінувати у вересні:

1. Людську дружбу, оскільки можуть виникати ситуації зради з боку друзів у різних ситуаціях (особливо заздрість до наявності талантів у друзів та бажання їх привласнити собі).

2. Радість має стояти на першому місці у вересні. Знайдіть будь-який її прояв: можна радіти новому дню, сонечку, красі природи, посмішці дитини, подарованим квітам, творчим успіхам. Та багато чому, тільки все це потрібно бачити та помічати.

3. Намагайтеся якнайчастіше спілкуватися з друзями, і при цьому зберігайте холодний розум, пам`ятаючи про можливу зраду.

4. Більше приділяйте часу творчості у його різноманітті. І повірте, що життя заграє райдужними фарбами. Адже не дарма символом вересня деякі езотерики вважають саме веселку.

5. Найчастіше хваліть себе та своїх близьких, а також спілкуйтеся та налагоджуйте контакти. Зараз дуже багато людей мігрували та спілкування інтернетом будуть дуже доречними.

6. Загадуйте бажання і вони обов`язково збудуться, адже Код 17 саме про це.

Відносини

Цього місяця можна допомогти своєму партнеру розкрити його таланти. Намагайтеся якнайбільше проводити часу з коханою людиною, це допоможе зміцнити ваш зв`язок.

Здоров`я

Є ймовірність питань із печінкою та з головними болями. Однак з`явиться надія на одужання. Дуже важливо спати достатньо годин, давати організму систематичне перезавантаження.

Код 17 — Путівна Зірка

Символом цього Коду є Веселка. Можна повісити картинку з веселкою або поставити на заставці у своєму телефоні або комп`ютері картинку з веселкою. Повірте, життя стане набагато позитивнішим.

Код 17 — це час, коли важливо звернутися за консультацією до астролога, нумеролога, фахівця з читання Таро, щоб дізнатися відповіді на питання, які найбільше вас зараз хвилюють або вже розпочати підготовку до наступного 2024 року через персональні прогнози, розклади та гороскопи. Це найкращий місяць, іншого зручного випадку цього року може і не бути.

Пам`ятайте, що це лише прогноз, до того ж загальний. Що покаже насправді місяць ми з вами дізнаємося після його завершення. У когось він програє на всі 100%, а когось мине і не помітить зовсім. Таке життя!


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *